Öneri Aegis herkese yardım edebilsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GREED tarafından 11 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalı mı ?

1. Mantıklı. Olmalı

oy sayısı 7
    53,8%
  2. Geliştirilmeli (sebep yazarsanız mutlu olurum)

oy sayısı 1
    7,7%
  3. Olmamalı ya da gerek yok

oy sayısı 5
    38,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GREED

GREED User

Aegis bence kimlere yardım edeceğini bir panel ile seçebilmeli örneğin bir arkadaşımızı gördük aynı grupta değiiz ancak aynı şirketteyiz ben ayarı yapıp ona can basabilmeliyim.

2. bence direk yere koyduğu şey grupta olmayan ama bizim şirkette olanlarada yardım etsin

WolfWar bunu beğendi.
  3. Savaşmak için sadece düşman klan olmaya gerek yok

Kişisel sorunlar yüzünden birbiriyle savaşan çok şirketdaş var panelle ayarlamak değilde senin saldırmadığın ve sana saldırmayan her oyuncuya can basabilmek gibi birşey olabilirdi

WolfWar bunu beğendi.
  4. WolfWar

WolfWar User

Olsa iyi olur +1

5. Necronator

Necronator User

Kesinlikle olmalı bazen 2 kişi de başka grupta olabiliyor ve gruptan çıkıp diğer gruba girmekle uğraşmak yerine can-kalkan basabilsin yada mmo-eic savaşıyor sen yanında mmo'a can basamıyosun sonra hani nerdee şirketin birliği :D

bir ekleme:
    Saldırdığın oyuncuya can-kalkan basılamaz.

6. İç savaşla alakası olmayan oyuncular durduk yere denge bozabilir böyle olursa.

7. GREED

GREED User

İsler karisabileceginden dolayi lonu kilit lutfen

8. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.