Aegis İçin Diroit Düzeni

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Kraops, Jan 11, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kraops

Kraops User

Merhaba Arkadaşlar Yakinda Aegis alicam 28lf3 1 lf4 7lv pet 11bo2 15 elit hız var Aegis ile kasilirken elmas alırsam aralıksız kasabilirim 3900 vuruş ile ama Aegis Elite ve burgular ile 4850 vuruşla kasilirken zaten aralıksız kasılmam için gerekli yetenekler var ben burgu almayi düşünüyorum sizinde görüşlerinizi bekliyorum.

2. Merhaba ,

Kasılacağınız harita , npc'lere ve ayrıca kalkan değerine göre değişebilir. Çünkü kalkan değerine göre bir yenileme yapıyor.

İyi forumlar.

3. Aliens

Aliens User

Aegis ile kasılıyor iseniz elması önermiyorum. Zaten geminin DP ve KP doldurma özelliği mevcut. Onun yerine burgu alsanız daha çok işinize yarayacaktır. Eğer TP kasmak istiyorum der iseniz Bariyer, ŞP kasmak istiyorum derseniz Kıskaçı öneririm. İyi forumlar, bol eğlenceler...

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Geminizin özelliklerine göre düşünecek olursak elmasın kalkan artmasına pek bi etkisi olacağını düşünmüyorum aksine yüzde30 darbenizi indirecektir.Ageis kalkan ve darbe puanlarının yüksek olması ile daha güçlü bir gemi olabilmektedir.Npc keserken her zaman vuruşunuzu arttıran tasarımlar tercih etmenizi öneririm.Burgu diroit düzeni size daha çok fayda sağlayacaktır.

Keyifli forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.