Aegis için En iyi Diriot düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BADBOY666 tarafından 9 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BADBOY666

BADBOY666 User

iyi günler arkadaşlar zor olsada yeni konu açı buldum en alttaymış herneyse
    Asıl sorum gemim aegis ful irisim lf3 ve bo2ler fullenmeye az kaldı pet aldım sıra diriot düzeninde hiç diriot düzeni almadım uri ile kalp düşünüyorm gg ye ve kasılmaya önem vericem artık kalp düşünüyorum bariyer düşünüyorum ama elmas diyende var elması kuzenim kullanıyor sadece kalkan emiyor ama dp yi çok kötü düşürüyor ben kalp düşünüyorum canım ve kalkanın artması için ggde işime yarar falan diye düşünüyorum sağlam bilir kişilerden yorum bekliyorm????????

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kullanımı en fazla olan uçuş düzeni :
    Kalp:Kalkan değerini % 10 ve darbe puanlarını % 20 artırır. Diğer yandan, lazer hasarını % 5 azaltır.
    Güve:Rakip kalkanının hasar emiliminin % 20‘sini iptal eder ve hasarı doğrudan gemiye yönlendirir. Ayrıca, darbe puanlarını % 20 arttırır. Ancak, kalkan gücünü saniyede % 1 oranında zayıflatır.
    Elmas:Kalkanın saniyede maksimum kalkan değerinin % 1‘ini yeniler (Saniyede maksimum 5.000). Ancak, darbe puanları % 30 azalır.
    Kıskaç:Lazer hasarını % 3 artırır ve % 5 şöhret puanı bonusu verir. Diğer yandan, kalkan penetrasyonunu % 10 azaltır.

Seçim size kalmıştır.

iyi Forumlar.

3. BADBOY666

BADBOY666 User

modum pişman olmamak için danıştım bi bakalım genede kafamda kalp var :) bi tane alabilecem o yüzden danışmak istedim

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Aegis için her zaman bariyeri önermişimdir nedeni şu; Aegisin lazer slotu düşük olduğu için bariyerin %5 hasar bonusu çok iyi oluyor ayrıca kalp hasarı %5 düşürdüğü için bariyer hasarını %10 arttırır da diyebiliriz. Ayrıca bariyer yan etkisi kalkana gelen hasarın bir kısmını darbe puanına yönlendirmesidir. Ama aegisin yetenekleri darbe puanına yönelik kalkan arttıran yeteneği çok güçsüz bu nedenle bariyerin yan etkisi bile aegisin işine gelir.

Peki niye kalp veya elmas önermiyorum? Aegisin hasarı zaten düşük bir de kalp %5 düşürüyor artık bir yaratığı 10 saat döne döne kesersin :) Ayrıca aegisin canı goliatha göre yüksek bir de sürekli can kalkan basıyorsun kalpten gelen can kalkanı ne yapacaksın? Elmas darbe puanını felaket düşürür ama her saniye kalkan basar. İlk başta yararlı gibi görünebilir ama sana şöyle söyleyeyim; Mesela bir savaşa girdin ve 10 saniyede patladın. Savaşta elmas kullanıyordun. Diyelim ki elmas sana her saniyede 3.000 kalkan bastı ama darbe puanını da 90 k düşürdü. 10 saniyelik savaşta toplam 30.000 kalkan bonusu aldın ama 90.000 darbe puanın düştüğü için elmas kullanman senin aleyhine oldu.

KISACA BARİYER CANDIR GERİSİ HEYECANDIR!

5. BADBOY666

BADBOY666 User

bariyerde mantıklı haklısın teşekkür ederim yazın için kalpde patlama oranım düşer o yüzden düşünüyordum ve gg de işe yarar diye düşünüyordum şöyle diyen abimde oldu ilk kalp alırsın uyutursun slotu sonrada bariyer geçer kesersin dedi oda mantıklı geldi pişman olmak istemiyorum uri kasıyorum işte alıcamda ama kalp mi bariyer mi elmas mı :)

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Eğer ikisini alacak paran varsa kalp ve bariyer al ama 1 tane alacak paran varsa bariyer daha yararlı olacaktır. Tabi kasılmaya göre söyledim bunları savaşmak için istiyorsan başka bir şey önerebilirim.

7. BADBOY666

BADBOY666 User

ben kapıları yapıcam ve kasılacam artık ws bana göre değil

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kapılar için diyorsanız mesela zeta veya kappa gibi onlara güve uçuş düzenini öneririm.Yaratıkların kalkanları bitmeden köşeye gönderebilirsiniz.

Ama kasılmak içinse kesinlikle elması öneririm

iyi forumlar

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  9. Kasılmak ve defans almak için elmas

Support/defans almak için kalp

Ani saldırı yani rush atmak için güve canın %20 az ise iç içe açı işini görür.

10. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Aslında modumuz diyene kadar güve aklıma gelmemişti. Kapılarda güve süper oluyor onu da öneriyorum.

11. Güve & Kalp ikilisi iş görür tek diroit düzeniyle fazla bir avantaj sağlayamazsın. :)

12. BADBOY666

BADBOY666 User

bariyer ile kalp düşünüyorum şuan için 1 kapı yapıcam lambda ondan sonra kasılacam uri kasıcam falan o yüzden bariyer düşünüyorum ama kalple kararsızım

13. kolibasili

kolibasili User

Çok kapı yapıyorsan tabiki de güve çok işe yarıyo bende güve aldım güve geçip %20can bonusunu dolduruyotum güve ile kaça kaça çok rahat yapıyorum kapıları canavar ın kalkanı yarısındayken canı bitiyor. Karar senin ama ben güveyi öneriyorum ve güçlendikçe daha çok işine yarıcaktır çok kapı yapıyorsanız x4 ünde bol olur baskınada gidersin baskındada çok işe yarıyor. Görmüşsündür baskına gelenlerin güçsüz değilse neredeyse hepsi güve kullanıyo ama ekimdemi eylüldemi yarasa çıkı çak onu almalısın tabi bekliceksen yarasa NPC lere
    verilen hasarı %8 artırıyo ayrıca tp yi de %8artırıyo ancak hızı %15yada %20 düşürüyordu hatırladığım kadarıyla eklemeyi unnutmuşum güve ile kalkanın 100 saniyede bitiyor ama sen kalkan basarsın aegissin

BADBOY666 bunu beğendi.
  14. Savaşa sıkça çıkıyorsan Güve-Kıskaç
    Kasılmak istiyorsan Elmas-Kıskaç
    Kapı yapacaksan Kalp-Kıskaç
    Kıskaç uçuş düzeni hepsinde işe yarıyor ama %10 kalkan penetrasyonunu düşürüyor.
    Güve uçuş düzeni de sende olan kalkanın %1 oranında düşüyor yani adamı ilk başlarda almak için çok iyi bir uçuş düzenidir ayrıca Avcı konfisi dizdiğinde ve gemin sağlam olduğunda adam 4-5 saniyeye patlayabilme ihtimali vardır.
    Elmas uçuş düzenin fazla dp düşürmesine bakmamalısın çünkü Senin aldığın hasarı bir nevi azaldıyor.Örneğin sen 5K hasar alıyorsan bunu kalkanının değerine göre(maks. 5k kalkanını yeniler)yeniler 3K civarı kalkanını yeniler ve sadece DP'ye 700-900 Civarı hasar almasını sağlar.Senin kalkanın 250K olduğunu varsayalım 5K hasar yedin kalkanın %80'nini absorbe etti yani kalkanına 4K hasar yansıdı ve hemen orada 3K yeniledi senin kalkanın sadece 1K hasar aldı ayrıca DP'de bu yüzden daha az hasar almış olur.
    Kalp uçuş düzeni ne kadar DP ve Kalkan arttırsa'da %5 gibi bir oranda hasarınızı düşürüyor buda x1'de bile 5K-6K civarı attıyorsanız çok etkiliyor.Kalp genellikle Cubikon Boss Tallon Uber yaratıklar için kullanılıyor ben genelde kapılarda Güve ve Kıskaç kullanırım

BADBOY666 bunu beğendi.
  15. bende sen gibiydim ama 1 haftalık katlaycı çek ve kalp, güve, elmas ,kıskaç ,yarasa ,bariyer (bariyer gorevlerde %5 tp artırıor),iç içe

unutma her uçuş duzeni taktikseldir ezik gordugunuz elmas savaştayken spectrum +sab+elmas çok işe yarar kaçarken elmas ben darbe azalınca port yaklaşınca açarım elması kalkan emerim kimi zaman boyle 1k canla kaçıyorum

oyun bug açık bilip kulanmak banlanma sebebidr bundan vazgeç kardeş done done kes daha zevkli D:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Haziran 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.