AEGİS İLE CUBİKON

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -(REDHACK)- tarafından 2 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 2 sorum olacak.
    öncelikle ilk sorudan başlıyayım: 4 lf4 full lf3 + bo 2 full seprom besleme aegis elite ile tek başıma cubi kesebilir miyim?
    ikinci soru olarak:eğer kesebilirsem 21 argede nasıl bir diziliş önerirsiniz şu an kalın sıkmada^^
    şimdiden teşekkürler^-^

2. 2 konfiyide ağır yap öyle bir dene kesebiliyorsan kesersin yoksa biz bir şey diyemeyiz.

3. Sağol bu arada 1 havoc vardı şu an kappa yapıyorum 55. parçada bitirince denicem kesebiliyor muyum^^

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Eğer x1 ile kesmeyi düşünüyorsan kesemezsin. Ben senden daha güçlüyüm ama elit olmadan tek başıma kesemiyorum. Ama 2 ağır konfi denemedim hiç belki öyle kesebilirsin.

5. önce x3 deniyecem rahat olursa x2 denerim , ağır konfi derken gemiye full kalkan, koyduğumuzu biliyorum ama droidlere kalkan mı lazer mi koyuyoruz

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Droitlere lazer.

7. sab ile kalkanını bitirdikten sonra x3 sıkarak kesebilirsin belki x2 ile bile olabilir ama 2 ağır konfi yapman lazım

8. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

X3 ile kesebilirsiniz, biraz zaman alır ama,kalın sıkma arge dizilimi aşağıdaki gibidir,

21 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendise : 1/5
    Kalkan Enerjisine : 2/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    ------------------------
    24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    Umarım size yardımcı olacaktır.

iyi Forumlar.

9. senberk99

senberk99 User

Bence. zorlar senle ayniyim havoclar fazla sab+X-2+insta+kamikaze ile kesiyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.