Aegis kalkan samandirasi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheGøÐƒatнeя tarafından 30 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Aegis e kalkan samandirasi eklenmeli

1. Evet

65,0%
  2. Hayir

35,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkesten fikir alalım mantıklı olan fikirleri konuya ekleyelim...

Benim düşüncem soğuma süresinin uzun olması ve kalkan etkisinin kısa olması.

Özellik 7-10 saniye geçerli olsun soğuma süresi 15dk olsun.Yoksa savaşlar uzun sürecek.

Aegis kullanmadığım için benden bu kadar :D:p

2. Bende aegis kullanan biri olarak aegisin yeteneklerinin yeterli olduğuna inanıyorum. -1

3. Fikrine saygı duyorum lakin oyum - olacaktır zaten aegisin 2 tane can 1 tane kakan yardım ıvar bir gemiye adama her snaiye 40 k dp veriyor adam kesmek zorlaşmışken inadına zorlaşmasının bir anlamı yok

4. Anladim belkide dediklerniz dogrudur bende bilmyiroum ama oyundaki gelsimeler sonucunda kalkanlarin kolay zayifladigi güpe gün ortada ve bu duruma destek cikacak kuck yontemler ariyorum

5. DELI•VAR

DELI•VAR User

böyle bir konu vardı zaten hatta konuyu açan -_TheOrder_- İsimli arkadaşımızdı emek hırsızlığı yapmayın lütfen.

6. Emek hirsizligi ile alakasi yok, burada yapilan is dediigniz kiside benim gibi dusunup boyle bir konu acmis amac zaten bulunan fikirlere destekleyip oyuna entegre etmek,eger dedigniz kiside boyle bir fikir surmusse ne güzel ama bu isin emek hirsizligi iel bir alakasi yok ve ayrica nedne boyle bir seye gerek duyalim forum alti ustu

7. ahmettyran

ahmettyran Guest

Geleceğini düşünmüyorum. Ama güzel fikir ki bence can şamandırası kalkanda verebilir. Örneğin +20.000 can üstüne +15.000 kalkan falan. Bu sayede yeni özellik gelmesine gerek kalmaz.

8. bence exstra yetenek deilde dp şamandırası gitsin onun yerine 15k can 10 k kalkan yenileyen şamandıra gelsin daha mantıklı bence

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Benzer bir konu bulunmaktadır. Lütfen desteklerinizi o konuya yapınız

Ageis Kalkan Tamir Podu

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.