AEGİS KONFİ VE KASILMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CERMENABİBUNLAR tarafından 5 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar aegis alıcam ve aldıgımda tallonlarda kasılcam , kasılırken sizce elmas mı yoksa kalp mi alayım. birde konfilerim nasıl olsun kasılma

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Konuyu doğru kısıma taşıyorum

iyi forumlar

3. Elmas al, normal konfinle devam et günlerce kesersin durmadan.

4. elmas iyi tasarım yarada iyi yarsa cubide kullan derim al yarasayı az kaldı çıkmasına

5. Yılmaz sende tutturdun bi yarasa. Al da rahatla, rahatlayalım be mübarek ?

6. Abi oyundamısın ?

7. Ortak var erdem noldu hayırdır ?

8. %8 vuruş olcak yarasayı bekliyorum az akaldı 2 ay

9. Bende de var yarasa ama senin yarasa alman ( Gemine kıyasla ) pek birşey değiştirmeyecek.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kalp tasarımını tercih edebilirsiniz.İlk olarak almanız gereken uçuş düzenidir.

İyi forumlar

11. Ancasin

Ancasin User

Elmas dp yi %30 düşürüyor ama genelde aegis için öneriliyor. Ben kalbi tercih edip kalp kullanıyorum.

12. Ben kalp derim şahsen . Kolay kolay yatmazsın kalple

13. elmas der geçerim kardeş canın azalmaz kolay kolay azalınca basarsın ben öyle 15 20 tane tallonu kesiyorum tamir olmaya gerek kalmıyor zaten can basarsın kalp fazla işe yaramaz ben tallon keserken

14. elmas al aegisle oldugun yerde sürekli talon kesersin. durmadan

15. peki nasıl bir konfi dizeyim *

16. kardeş elmasta gider kalp istediğini al

17. full agır konfide durmadan talon keserek hem uri hem kredi kasarsın

18. gemi bo2 irisler lazer kes taşta eger kami varsa seri yaprsın hzılı kamı yoksa normal kescen eco kulanma derim biriktir ticaret arge fln yap tasrım al

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.