aegıs kullanımı hakkında yardım.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «««ÇЄŦЄ—βĄ§I44»»» tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar oyunda aegıs kullanan arkadaşları gördüm ve bende almaya karar verdim ama kullanmayı bilmediğimden eski gemilerimi arar oldum.yedek hangarım olmadıgından onlar silinmişti.bana kısaca varsa aegıs kullanmanın iyi yönlerinmi ve avantajlarını anlatırsanız sevinirim.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır

Bence kasılan biri için ageis olmazlardan biridir alırsanız rahat edeceğinizi düşünüyorum.

3. FairyMind

FairyMind User

Aegiste lazer slotu 10 adet olduğundan bence biraz eksikler giderildikten sonra alınmalı.
    Mesela en az 20 lf3 olan biri kullanmalı.
    Aegis aldıktan sonra bol bol kristalon kesilip irislerde fullenebilir.

4. yaratıga dalcan kalkan ve dp bıttıkçe yüklıcen bu kadar...

5. FairyMind

FairyMind User

Aegis iyi bir grupla çok rahat cubi kesebilir.Yani bu grup 2 kişi olsa mesela.
    RAHATÇA ALABİLİRLER CUBİYİ.
    Ve çok seri fullenirsin.

6. Aegis ile eğer 8 iris 25-26 lf3 ve 10-16 bo-2 arasıysan ve kami 3 vip varsa çok iyi kasılırsın eğer bunlar yok yada eksik diyosan yanına 1 kişi daha alıp tallonlar ile kasılabilirsin
    Aegis grup üyelerine avantajı büyük DP tamiri kendine 20-20 olmak üzere 140 k dp verirken seçtiğin başka bi grup üyesine 40-40 olmak üzere 280 k dp verir kalkan ise kendie 75 verirken grup üyesine 125 k verir diğeri ise aynı :D

7. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bence kesinlikle elmas tasarımını al tabi kalkanın 200 bin üstündeyse durarak sınırsız tallon kesebilirsin ben öyle yapıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.