Aegis Mavi Parlama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™[ÆŹЯÆĨĻ~~68]™[ĐΣÆŦ] tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba;
    son gelen güncellemeyle leonovlar mavi ışık saçıyolardı irisleriyle birlikte fakat bugun gördüğüm bi aegis de tıpkı leo gibi mavi parlıyodu bunun sebebi nedir mavi parlamak için bişey mi almak gerekiyo yoksa sadece leo mu mavi parlıyo o zaman aegis nası mavi parlıyo?
    bir de kanıt ekleyim:

2. Merhaba ,

Emin dedğilim fakat normal gemilerde standart olarak böyle bir özellik yok. Tahminen WIZ roketi atılmış olabilir. Geçici bir süre farklı görünümlere girer. NPC yada gemi gibi şekillerde gözükebiliyor. Normalde Leonov olabilir ama WIZ roketi atılmış olabilir. Hangi haritada gördünüz ? Eğer eski haritalarda ise WIZ roketi atılmıştır.

İyi forumlar.

3. hayır 1-8 de gördüm ayrıca daha sonra aynı gemini goliath halindede mavi oldugunu gördüm sordugum zamanda ise özel gücüm :D diyerek yanıtladı bence bu işte bi iş var sayın modum

4. Merhaba ,

Bilemiyorum kontrol etmek lazım. Yada başkalarında da böyle bir durum yaşayan var mı konuya yazsınlar. :)

İyi forumlar.

5. Jameika-TR

Jameika-TR User

Lenowda iken diyer hangar binasına geçiş yapınca oluyor genelde :D Ama lenovum yok diyenide gördüm

-yeter123- bunu beğendi.
  6. DELI•VAR

DELI•VAR User

Bende gördüm golide x8 haritasında her gemiye mi gelicek acaba?

7. -yeter123-

-yeter123- User

Deneyen varsa bir hangar alıp yapacam.

8. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bir oyun hatasıdır o özellik levoların eski harıtalarda oldukları zaman devreye giren bi özellik

9. bende görmüştüm leodan başka gemiye geçince parlama özelliği kalıyo niyese sorun vardır belkide

10. Modum bu sorunu gerekli yerlere iletebilir misiniz?

11. -yeter123-

-yeter123- User

Bence ileymeyin çok süper görünüyor her gemi için oluyor hep maviyim.

12. -solo2008-

-solo2008- User

bu sorunu biliyorum mesela 2 hangar binan var 1.cide aegis 2.cide leonov oyuna leonovla girip hangar binası değiştirdiğin zaman oyundaki açık sayesinde aegisde parlıyor oyunun bugu ancak bu bugta haksız bi kazanç yok ama sonuçta bug kapatılması gerek.

13. -yeter123-

-yeter123- User

Kapatılmasın güzel görünüyor.

14. Merhaba ,

Arkadaşlar genel bir sorun var gibi gözüküyor. Ayrıca bir tek bizimle bitmez. :) Sayısını yine unuttum 50'den fazla server var. Diğerlerinde de aynı durumlar yaşanır ve kısa zamanda kapatılır. :)

İyi forumlar.

-solo2008- ve Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.