AEGİS Mİ ? CITADEL Mİ ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uLTRa! tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

AEGİS Mİ ? CITADEL Mİ ?

1. AEGİS

oy sayısı 11
    73,3%
  2. CITADEL

oy sayısı 4
    26,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uLTRa!

uLTRa! User

Arkadaşlar aegis mi ? yoksa cıtadel mi ? alayım kararsız kaldım seçtiğiniz seçeneklerin nedenlerini lütfen açıklayını. Şimdiden teşekürler . İyi forumlar.

2. **CoLa**

**CoLa** User

Burasi bu konunun yeri mi?

3. uLTRa!

uLTRa! User

Evet modum buraya yazmamı söyledi.

4. **CoLa**

**CoLa** User

ilginç..

5. uLTRa!

uLTRa! User

Modum buraya yazmamı söyledi... Eğer cevap yazmak istemiyorsanız daha fazla cevap yazmayınız. İyi forumlar.

POSEİDON bunu beğendi.
  6. Darkmen

Darkmen User

tamam fmodum daha fazla yazmayız :D neyse konun yeri yanlış yeni başlayanlara açman lazımdı. konuya gelince bence aegis.

7. uLTRa!

uLTRa! User

Aegis i seçmenin nedeni nedir açıklarmısın.

8. Darkmen

Darkmen User

aegisin can basma özelliklerinden ötürü avantajlı olduğunu düşünüyorum düzgünce kullanılırsa çoğu yaratığın karşısında oldukça dayanıklı olur ama savaşlardaki etkisini bilemem.

9. Ancasin

Ancasin User

Ben kasılırken aegis kullanıyorum. Dp tamiri her saniyede 20.000 tamir ediyor ve 7 saniye aktif. Yani 140.000 dp tamir edebilirsin. Kalkan tamiri de her saniyede 15.000 tamir ediyor ve 5 saniye aktif. Yani 75.000 kalkan tamir edebilirsin. Tamir birimini pek kullanmıyorum grup kasılmasını pek tercih etmediğimden dolayı pek dikkat etmedim. Kasılmak için öneririm.

Citadel savunmada ideal. 20 jeneratörü var ve 8 iris isen istersen 36 kalkan olabilirsin (böyle bir arkadaşım var) Kalp ve çift dp desteğiyle 800 bin küsür dp si var. Gücün tamken haritasının ortasında yakalayan golinin kesmesi neredeyse mümkün değil. Ama baskın da pek mümkün değil çünkü 7 lazeri var, goliden 8 lazer eksik. Kendini sağlam savunabilirsin ama saldırıda pasif kalır.

uLTRa! bunu beğendi.
  10. uLTRa!

uLTRa! User

Yazdığınız için teşekkürler .
    İyi Forumlar.

11. citadeli kullandım onun kadar işe yaramayan gemi görmedim zaten oyundada dikkat edıyosan kullanan fazla yoktur sadece ambarını kullanırlar skylabda,
    aegis şu an kullandıgım gemi her açıdan süper bi gemi kasıl,vs at,baskın yap,kapıları tek nefesde bitir..

12. uLTRa!

uLTRa! User

Cevaplarınız için teşekür ederim.
    İyi Forumlar.

Modum gerekli cevapları aldım kilitleyebilirsiniz vede 450k uri konusuna 1 cevap verirmisiniz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ağustos 2014
  13. Merhaba ,

Konuyu gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.