Aegis Mi Goli Mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve free_dogansun1 tarafından 13 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Aegis mi Goli mi

1. Aegis

oy sayısı 12
    100,0%
  2. Goliath

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aklım karışık bazıları aegıs aldıgından pişmanlık duymuş bazılara gayet memnun gemiş şuan goli aegis almayı düşünüyorum pişman olmak istemiyorum gemim şuan
    Konfi 1
    266k darbe
    236k kalkan
    x1 2200-2500
    Konfi 2
    266k darbe
    51k kalkan
    x1 ile 4000

2. fedex1907

fedex1907 User

bence almalısın bende kararsız kaldım benim konumada bakarmısın

3. x1'in 7-10K olmadan Aegis alma. Çünkü düşük hasarlı Aegis bir işe yaramıyor. O tür bir Aegis kesmiştim Sektörde ... işe yaramaz.

Saygılar ...

LOONIE TUNES / Forumun Animecisi - Photoshop Pro'su

4. Big**Bang

Big**Bang User

Aegisin vuruşu düşük doğrudur fakat kasılırken özellikle korsan haritasında falan çok işine yarar. ama arkadaşın dediği gibi baskın maskın unut onu.. goliyle 4000 vuruyorsan aegisle max 3500 vurursun.

5. 4k hqnagr al goli diger ageis :D çozum

6. aegis alsam ondan sonra ek hangara uri kasarim zaten ben cogunlukla tallon yada boss tallon kesiyorum ama aeigis bunu cani azalmadan yapiyo buda buyuk bi avantaj vurus gucuyle dengeledigini dusunuyorum kapi yapiyorum aegis le zorlanmam herhalde suan beta bekliyo aegisle olmassa ek hangar alip birde goliyle girerim

7. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Aegis gemisi düşük vurması nedeniyle oyuncular tarafından 2 kez düşünülen bir gemi olmuştur her zaman fakat bende bir aegis kullanıcısı olarak keinlikle tavsiye ederim ayrıca arge ve uçış düzeni ile birlikte çok daha kaliteli bir gemi olarak karşımıza çıkar. Ayrıca 5 adet lazer haricinde bir eksi yönü yoktur ki geliştirmeler ile bu 5 lazer farkı rahatlıkla kapatılabilir.Baskın anına gelirsek 15 adet elit hız ile avcı düzenli bir gemiden çok fazla hasar almadığınız sürece yetenekler ile porta kadar gidebilirsiniz. Özet olarak aegis(mühendislik gemisi) goliaht ile karşılaştırıldığında kesinlikle daha karlı bir seçim olur.

8. bende aegis aldım çok memnunum. goli ile 1 satte kastıgım uriyi aegis ile 25 dakkada kasıyorum. çok karlı bi gemi. 5 lazer eksik olması oyuncuları düşünüdürüyor. ama seprom beslersen o açıgı kapatırsın. olmadı lf4 ve ya geliştirme.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.