Aegis mi goli tasarımı mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _Ŧยςк_tђє_รץรtє๓_ tarafından 27 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 24 Lf3 11 elit kalkan 14 elit hız 9 arge 5 iris 3 flax 5 lvl pet toplayıcı 2. Seviye kamikaze 1 bir goliyim. Karar veremediğim kısım aegis mi alsam yoksa goliath tasarımı mı çok kararsz kaldm yardimci olursanız sevinirim

2. Vallahı bu gemiler ilk çıktığında senin düşündüğünü bende düşündüm. Ne araştırmalar ne konular açtım, yaptım. Ve goli tasarımlarınında aegisinde kullananı olarak rahatça söyleyebilirim ki aegis pvpde olsun baskında olsun goli kadar verimli olmaz. Can basıyor diyebilirsin ancak aegis baskında goliden altta kalıyor. Kasılmaya gelirsek ki zannederim bunun için istiyorsun, aegisin yerini golinin tutması mümkün değil. Donanım iyi ise hele senin gibi bir adamla daha x1 kullanaran cubi de indirirsiniz.

Kendimden örnek vereyim. Goliath ile (tasarım fark etmeksizin) sabit durarak lordakium kesmeye kalktığımda (etrafındaki sibelonitleri temizlememek kaydı ile) 2 lordakimdan sonra kalkan bitmiş can bitmek üzere oluyor tamire gidiyorum. Aynı konfileri aegiste yaptığımda portala 15-16 lokumda gitmem gerekiyor. Bu arada kamikaze kullanmıyorum. Sibelonitler çok artınca azıcık er değiştirip devam ediyorum.

Diyeceğim o ki baskında işe yaramaz ama kasılırken goli yanına bile yanaşamaz :D Bence aegis al. O tasarımlar ıordan burdan kutudan elbet gelicek 5 inide alacaksın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.