Aegis mi Goliathmı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve RobinKudin tarafından 24 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. RobinKudin

RobinKudin User

Alpha kapısına girdim dalgaların birinde kristalinler bana 60000 vuruyor hemen patlıyorum aegisle enforcerle mi girsem

2. Sanırım lazerlerin ve kalkanların zayıf, bu durumda ageis ile girmeni öneririm.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. RobinKudin

RobinKudin User

hepsi 4 lf4 kalanı full lf3 ve bo2

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Aegis ile girmenizi öneriyorum hatta petinizde kamikaze modülü var ise bununla toplu patlatabilirsiniz :)

İyi forumlar

5. RobinKudin

RobinKudin User

çok teşekkürler bir şeyi de merak ediyorum yeni konu da açmak istemiyorum çok açtım elmas uçuş düzeninde savaşta da mı kalkan artıyor ya da kalp mi alsam

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Evet, sürekli kalkanınız dolmaya devam eder savaşta bile olsanız.
    Önerim ilk önce kalp uçuş düzeni almanızdır.

İyi forumlar

7. RobinKudin

RobinKudin User

teşekkürler alpha kapısını bitirdim uridiumla zetaya yöneleceğim zetanın o ödülleri kapıyı bitirince mi yoksa dalga dalga mı

8. uzayl80

uzayl80 User

kapı bitince alırsın kasılmak için age kapı için goli derim 2c onfi kulaan x düzenle gir alpaya 2 havuç verme şansını düşürmüşler heralde 2 dir boş geliyo zeta

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Kapı bitiminde ödüller toplu olarak gelmektedir, verdiği ödüller gerçekten tatmin edici olduğundan artık Zeta Kapısı ağırlıklı devam etmenizi öneririm. Zeta Kapısı hakkında geniş bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.