aegis mi sentinel goliath mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hiperaktif88 tarafından 19 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar ben darkorbite 350.000 uridium cektim ama kararsız kaldım acaba aegis mi alayım sentinel goliath mi ? (baskın ve tek e tek veya 2 ye tek olduğum zaman kullanacğım)

hangarım şöyle:

15 lf 3

2 svy p.e.t

4 flax , 2 iris (hepsi svy 5)

15 kalkan (sg3n-b02) , 15 hız (g3n-7900) jeneratoru

5 arge (gemi gövdesi,mühendis,gazi,ısı arayıcısı ve kalkan enerjisi)

arkadaşlar biliyorum eziğim ama merak etmeyin daha 300 tl daha var onlada lazerleri lf-4 yapıp argeleri ykselticem...

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar

3. Bence tasarım için çok acele etmene gerek yok öncelikle arge iris bo2 ve lf3 sayını yükselt aegis iyidir ancak kalkanını 250k nın üzerine çıkarabilirsen (full bo2 ve 24 argede kalın sıkmaya göre arge yaparsan rahat olur ) elmas+goli ile de tek kasılıyorsan seri seri kris kesebilirsin. benim fikrim bu yönde birde olabildiğince açık artırmadan almaya bak lf3 vs. yi arge yapman tasarım almandan daha iyi olacaktır bence

kolay gelsin

4. Merhaba,

Hem birebir hem de kasılma yönünden rahat edeceğinizi düşünerek Aegis almanızı tavsiye ediyorum.

İyi Forumlar.

5. takemyhard

takemyhard User

bu ekipmanla baskını düşünme bence....önce droitlerini ve lf3lerini düz ve mükün olduğunca çok yaratık kesip kasmaya çalış...modumun dediğine katılıyorum...aegis alırsan hem daha rahat kasarsın...hemde ekipmanını düzmeye yarayacak crd ve uriyi daha hızlı kasarsın...

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

300 tl direk harcanirsa birseye yetmez...oncelik baskin degil oncelik saldiri degil savunma olmali.haritalarda bolca kasilip gemi guclendrilmeli iris vb fullenmeli zamanla lf4 apis zeus tamamlanmali.gunluk dusunun hergun birseyi tamamlamak.birden oyle baskina gidilemezki illaki savasciyim diyorsaniz bile aegisle uzun sure haritalarda kasilmalisiniz .350 uriyi x3 saatinde cektiginizi umuyorum.zamanla hersey olur bol sans

7. Aegisi al her yere girip çıkarsın benden demesi :D

İrislerini tamamlamanıda öneririm.

8. webce

webce User

valla sen o gemıyle baskın yapabılıyorsan helal olsun sana ben senın gıbıyken spectrum almıstım ve halada vazgecılmezımdır...

9. Sana tavsiyem bence vs yapmayı düşünme bile.

Skylab geliştir seprom rafinerisi 20 lvl olduğunda lazerine sık sık güncelle ve kasıl.

x-6 , x-7 haritasında da kasılabilirsin.Neyse ben maddeler halinde özetleyeyim.

• 300 TL daha varsa SMS ile VIP almanı öneriyorum.Roketlerde ve pet kamikazeye çok katkısı var.SMS fiyatı 12TL.

• Lazerlerine ve Roketlerine seprom beslemesi yamalısın bu şekilde seri bir şekilde kasılabilirsin.

• x-6 veya x-7 öneriyorum bu haritalarda kasılabilirsin.

• Kestiğin NPC ' lerin çöplerini almayı unutma çok katkıları oluyor.Çöpten gelen hammaddeleri daha kazançlı kılmak istiyorsan açık arttırmadan Hammadde Bulma Desteği alarak kazancını %25 arttırabilirsin.
    Ama açık arttırmada ucuza gidiyorsa al.Mesela 1,5 - 2m kredi.

Sattığın hammaddelerden gelen kredileri biriktirerek açık arttırmadan LF3 alabilirsin.

Bu şekilde çarını 4-5 aya kalmaz toparlarsın.

10. sağol kardesim ama beni anlayın ben hep 1-3 de takılmama rağmen yinede kesiliyorum o yüzden dedim şimdi ben gitsem x-6 x-7 ye beni dayandırmazlar o zaman ben irisleri fullüyorum full lf-3 yapıp sky lab ta seprom rafinerisini geliştiriyorum sonrakindede biraz kasılıp sentinel goliath alıyorum sizce nasıl ?

11. Bilemiyorum.Sanırım çok kalabalık bir server orası.

Grupça dolaşamaz mısınız ?

Valla düşmanın olduğu her yer kötü oluyor kasılamıyoruz çünkü.

İşte bu da yeni bir kasılma alanının olması gerektiğinin kanıtıdır.

Şu şekilde hareket ederseniz daha karlı olabilir ,

12TL'ye VIP alıp Goliath ile birlikte Skylabtan Promerium (turuncu taş) satabilirsiniz.

Günde 3 defa satabilirsiniz.Okulum olduğu için 1-2 ay bu şekilde kredi biriktirmiştim.

Şeref Puanınızın ne kadar olduğunu söylerseniz yardımcı olabilirim.

12. nasıl satılıck?

birde şeref puanım 16.000

13. Öncelikle Promerium rafinerisini gelitirmelisiniz.

Sürekli aralıksız bir şekilde geliştirin.

1-2 ayınızı alacaktır ama inanın çok çok işe yarıyor.

Şunu unutmayın Solar Modül , Depo Modül ve Temel Modül seviyelerini diğerlerinden yüksek tutmalısınız.

Gördüğünüz gibi bütün modül ve rafineriler 20 lvl.

Hepsini geliştirmelisiniz ve şunu unutmayın Xenomit ve Promerium rafinerileri aynı seviyede olmalıdır bu şekilde daha hızlı Promerium üretebilirsiniz.

Depo modülü ile gördüğünüz hammadde(taş) sayılarının maximum sayısını arttırabilirsiniz.
    Örneğin Yukarıdaki resimde Mor taş ( Seprom ) 9079.Önceden 200-300 lerde geziyordu.
    Depo modülünü geliştirerek bunu 9000 yapabilirsiniz.

Taş üretimini hızlandırmak istiyorsanız rafinerileri geliştirin.Mesela ben sepromun hızlı üretilmesini istiyorum.Seprom rafinerisini geliştirerek üretimi hızlandırabilirim.

Şu an 50 sayfalık yazı ödevinen yeni kakafam karma karışık mantıksız ve anlaşılması zor cümleler kuruyor olabilirim afedersiniz.

Evet bizim sorumlu olduğumuz taş Promerium yani bunları satacağız.

Bu taşın üretimi fazla olduğu zaman satınız ama az olduğu zamanlarda da yeşil veya pembe taş olan prometid veya duranium da satabilirsiniz.

Bu satma işlemini Sevkiyat modülü ile yapabilirsiniz.Gemiye göndereceğiniz taş türünün karşısındaki boşluğa ne kadar gönderecekseniz o kadar gönderin.Geminizin ambarı dolu olmamalı gemideki maddeleri doldukça satın.

Sevkiyatın belli bir süresi vardır ve bu taş miktarına göre değişmektedir.

Mesela 3000 adet taş (goliath ' ın ambar sınırı genişletme ile 3000 ' dir) 6 saatte taşlar geminize gelecektir ve onları satmanız gerekecektir.Ambarınız ne kadarsa o kadar taş alır fazlasını alamaz ambar doldukça satın.

Biraz uzun oldu modlarımız veya başka bir konuda daha kısa ve öz anlatım olabilir ya da modlarımız anlatabilir.

Şunu da ekleyeyim Exalted tasarımı ile kasılmanızı öneriyorum çünkü şeref puanı bonusu veren tasarımı kullanmanız taş satmanızda yardımcı oluyor.Yani şeref puanınız ne kadar çok ise o kadar pahalıya taş satarsınız.

Exalted tasarımını açık arttırmadan elde edebilirsiniz.

14. teşekkürle cok yardımcı oldunuz,o tasarım bende var zaten hemen işe koyulacağım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.