Öneri Aegis mi Şimşek mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kolyoz33 tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolyoz33

kolyoz33 User

Ben 15 levelim
    1 goli 1 vegam var
    15 lf3 üm var
    10 elit hızım var
    6 b02 var
    1 irisim var
    Ben önce pet almayı düşünüyorum okul vasıtasıyla çok giremem ama günlük bonusları alırım.30k urim var.Daha sonra kapı yapıcam pet alana kadar baya gg birikir x5 im var.Peti alınca alpha yı açıcam ve orada baya uri kasıcam ve aegis veya şimşek alıcam.Aegisin özellikleri iyi ama vuruşu az.Şimşekse çok hızlı kesebildiğim adamı keserim kesemediğimden kaçarım ama oda çok vurmıcak gibi.Sizce hangisini alayım veya birini almaktan başka öneriniz varsan söylermisiniz?

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

3. kolyoz33

kolyoz33 User

hazır gelmişken cevap verseniz :)

4. Aknilox

Aknilox User

adam kesmeyi kaçmayı boşver daha çok gelişmen lazım aegis al hızlı kasarsın tamir olmadan

5. Darion26

Darion26 User

ikiside bende var fakat tercihen her zaman aegis kullanıyorum şimşekten daha fazla iş görüyor zaten silahın ve diroitlerin yetersiz sadece adam kovalamaya çalışırsın başka işine yaramaz :) b02,hız ve lf-3 sayını yükseltmen lazım hız sayın goliye göre az.

ÖLÜMCÜL!23 bunu beğendi.
  6. Aegis ve vega'nın vurusları aynıdır
    Gelismeniz icin aegis'i oneriyorum ben.

7. kolyoz33

kolyoz33 User

o zaman pet yerine arge basıcam.Alpha açınca arge gerekcek.

8. Bence aegıs al hem can basarsın hemde kasarsın ekıpmanına gore bence aegıs al

Darion26 bunu beğendi.
  9. Dostum öncelikle şunu söyleyim ne bir lf4 ne bir herkül ne 1 havoc hadi bunu geç daha lf3ler full değil okadar elit oyuncu şimşeği zar zor idare edebilirken sen güzel kullanabilceğini düşünüyormusun o yüzden hiç sebep yazmadan aegis diyorum

takemyhard ve ÖLÜMCÜL!23 bunu beğendi.
  10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gelişmekte olan gemiler için Aegis çok güzel hazırlanmış bir gemi.

Aegis almanızı tavsiye ederim.Daha sonraki aşamalarda Şimşek tasarımını alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.