Aegis mi Şimşek mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OsmanlıyızPekŞanlıyz tarafından 19 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Aegis mi Şimşek mi ?

1. Aegis

oy sayısı 20
    62,5%
  2. Şimşek

oy sayısı 12
    37,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -onur5000-

-onur5000- User

Ben aegis derdim nedenleri arkadaşlar sağolsun yazmış :D bana birşey kalmamış tabi şimşek vegada çok kullanışlı bir gemi tam bir operasyon tarzı ne adamı elinden kaçırırsın nede zor kaldığında patlamaktan başka seçeneğin olur :) gerçi adam usta ise full bir avcıysa gene elinden kaçamayabilirsin ( rakip sana yeteneği bastıktan sonra yavaşlatma roketi atarsa ) ama senin kararın :) ben olsam aegis derdim :)

2. pişman olmassın merak etme. dedim ya şimşekli venga kullanmayı çok seviyorum. .ama şunu söyliyeyim aegisle olduğun kadar da rahat olamassın.kaçmasını bildikten sonra goli ile bile kaçıyorsun ama biraz masraflı oluyo anlarsın ya ema falan.şimdi şimşek özelliğinin de belli bir süresi var.çok değil bir kaç satt önce 5-3 te full havoç sanırsam refree tasarımıydı birde kami kullandı adam,ama hüsrana uğradı.ben vip değilim 1 havocum var 9 lf 4 üm var diroit geliştirmelerim var. güçlendiricim bile yok.aegisim. ama adamın gemsini hiç ettim.kapışmanın üstünden kaç saat geçti adamın gemiyi göremedim henüz 5-3 te.utandı herhalde havoçlarından..neyse fazla yüklenmeyeyim hırs yapıp sonra sıkıştırıyolar köşe bucak rahat vermiyolar.senin anlayacağın;şimşeğim olsa kaçardım;aegisim olduğu için ne olursa olsun dedim savaştım..:D.şimdi buna göre sen kararını ver.

3. birader tebrik ederim öncelikle :) o kestiğin gemiyi oynayanda bi sıkıntı var demek ki :) benimde öyle çok geldi başıma 8 iris leonovdum bi aralar :) vip üyeliğim vardı bir sürü 10 havoc indiriyordum :) geliyorlar tabi x-3e x-4 e hızda vuruşlu konfilerle :) bi konfilerinde doğru dürüst kalkan olmuyo zaten bi 10 sn ben dayansam roket yardımıyla hallediyordum hepsini :) e bunların yanında bir sürü aegiste kesiyordum tabi yani diyeceğim o ki karşındaki adamın oyunu ne kadar bildiği de önemli :) bazen denk geliyor öyleleri ben bile şaşıyorum ben mi kestim bu gemiyi diye :D oluyor arada :) hep savaşmakta olmaz azcık kaçmayıda bilmek lazım aynen :) ama ben kararımı verdim gibi dostum şimşek alacağım :) teknoloji fabrikasından tamir robotu yaparım artık ne yapalım :D

4. Ya abi sorumu bu bu konuyu görür görmez aklımdan geçen aegis. Başka bir seçim olamaz ! :)

5. fikirlerin görüşlerin için sağolasın dostum ama artık bi karar verdim dönmek istemiyorum bundan :D

ankete bakıyorumda kafa kafaya gidiyor sonuçlar :) demek ki biraz da zevk meselesi ben öyle anladım :) mantıklı olanı aegis biliyorum dostum ama içimde ki ses şimşek al diyor :)

önceden klanda birikmişim vardı 300 400 milyon kadar :) üstünede düzenli olarak skylabdan promerium yollayıp satıyorum :) bide kendim bi şey yakaladım mümkün oldukça onu yapıyorum ;)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Haziran 2014
  6. dostum fiyatlar çok uçuk ya :D millet nerden buluyor bu parayı nasıl denkleştiriyorlar anlamıyorum herkes böyle en azından 1 milyardan alsa çok rahat olurda 2 milyara tasarım alıyoruz arkadaş ya o fiyata 20 tane iris alınıyor insaf valla :D içim gidecek zaten o krediyi basarken ama ne yapalım tr1 zor :)

tr1 (bence) çok pahalı çünkü daha 3-4 gün önce iskandinavyada 1.1 milyona aldım ben irisi.
    gerçi ogün baya şanslıydımda neyse:D
    2 milyara kaç tane alınır düşün en yüksek 35-40 mye gidiyo:)
    aegis bence (salladım hiçbirini kullanmak nasip olmadı ama videolardan izlediğim kadarıyla aegis fazlasıyla güçlü)

7. WasWhere

WasWhere User

dostum bırak aklını sen bu seferlik oyun zevkin kırılır sonra kascam diye bırak yavaş yavaş kasarsın zevk al biraz bende şimşek almak için uğraşıyorum ama gidip korsan ganimeti alıyorum pala toplatsalar uriyide denkleştiririm 4 5 güne neyse işte olmuyor senin öyle imkanın varsa al bende krediyle almaya bakıcam gerçi 250 bin u verilmez :D al veganı bak keyfine canın öyle istiyorsa

8. evet evet öyle yapıcam dostum :) 1 2 haftaya alırım bende :) krediyle alacağım :) sende aman diyim ha 250 bin uri verme :) değmez yani o uriyle neler yapılır :) mis gibi sabredersin alırsın ihaleden :)

evet aegis güçlü kardeşim :) bu kadar kıyaslamasını yaptık şimşeği aldığım gün gidip direk bi aegisle kapışacağım bakalım ne olacak :D videoyada alırım :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Haziran 2014
    ___________CAN bunu beğendi.
  9. :) hayırlısı
    videoya almayı unutma çok merak ediyorum :))

10. tamam dostum :) yalnız biraz bekleteceğim maalesef 2 haftayı bulacak gibi umarım fiyat artışı olmazda 1.7 milyardan alabilirim :)

11. inşallah kardeşim :)
    söylediğim gibi bende zaman bol bekliyorum:)

12. kendim bişi yakaladım derken . Banada söylesene bizim serverde ben çok ezik kaldım :(

13. Şimşek alırsan asla pişman olmayacaksın bende tr1 de oynuyorum en çok istediğim tasarım venom ama aegis aldım daha mantıklı bir seçim olur diye sana şöyle yardımcı olayım oyunda zevk alıcağın ve istediğin bir şeyi alırsan senin için daha güzel olacak ve aegis gruptaysan çok iyi iş yapar grup gemisidir tamamiyle tek başına aegis kullanmak yerine gruptayken kullanmak bana daha mantıklı geliyor ve bence şimşek tasarımını almalısın hiç düşünmeden yoksa kafan çok karışıcak.

OsmanlıyızPekŞanlıyz bunu beğendi.
  14. TR5 de Aegis 450 m Den Gidiyor :D Şimşek İse 500 600 m Den Alanlar Var :D

15. -yeter123-

-yeter123- User

bizde tasarımlar 1 milyar (aegis elite bazen 750 m e düşüyor)
    aegis 500 m citadel 300 m

16. kardeşim şimdi söylersem olmaz :) oyunu az kurcala sende fark edersin er geç :)

haklısın dostum önerin için çok sağol şimşekte karar kıldım artık :) şimdilik tek kasılacağım gibi çünkü 1 yıl oynayamıyordum oyunu bugün yine başlıyorum :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Haziran 2014
  17. tabutçu99

tabutçu99 User

18. kardeşim hiç düşünme şimşek al derim benimde bi vega takıntım var şimşek almaya uğraşıyorum bende :D

19. Yakında alıcam bende inşallah 83 m oldu :D

20. mert82382

mert82382 User

ne 500 m si 900 m en az

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.