Aegis mi Spectrum mu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PBlRaphaeLS tarafından 23 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Klandan arkadaşım ile kasılıyoruz lf3 B02 G3N-7900 ve İrisler full.

Kasılırken Aegis in daha iyi olacağını düşünüyoruz DP tamiri ve Kalkan yükleme özelliği var ama onun dışında cubi de veya tallon da çok dalan oluyor kaçabilmek içinde Spectrum lazım biz karar veremedik Aegis ile rahat kasılabiliriz ama birisi daldığında kaçamayız Spectrum ile kaçabiliriz iki gemininde + ları ve - leri var hangisini tavsiye ediyosunuz.

Şimdiden teşekkür ederim.

İyi Forumlar.

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Eğer kasılacaksanız tabiki Aegis ama savaşacaksanız Spectrum diyebiliriz.

Ha derseniz ki kaçmakta Spectrum daha iyi o ayrı bakalım arkadaşların görüşü ne olacak.

iyi forumlar.

3. 30 arge üzeri ve ful+ful olmadıgı sürece ageis pek iş yapmaz ama spectrum işe yarar :D

4. Tartarus al hem daha ucuz hem kaçmak için muhteşem bir hıza sahip hemde roket atar özelliği ile 4 kez ard arda 5'li roketler atarak yüksek hasar verebilmeni sağlayan bir yeteneği var.Spectrum ve Goliath'lardan sadece 1 Lazer slotu eksik bu çok şey fark ettirmeyecektir.

Spectrum aldım ancak sanırım gemim yeterince güçleninceye kadar Tartarus oynayacağım çünkü hız benim için her şey ve Spectrum yeteneği kasılırken pek işime yaramıyor.Zaten yeteneğini açınca çok az vuruyorum çünkü gemi sağlam değil.Prizmatik kalkan kaçmak içinde yeterli olur mu bilemiyorum çünkü hız önemli.

Ama Tartarus'un hızı ve hızlı roket yüklemesi çok hoşuma gitti.Ok uçuş düzeninin sağladığı %20 roket hasarı ile iyi gidiyor.Tek sorun donduran roket.Buna karşı hiç bir gemi duramıyor keşke oyundan kaldırılsa :D

Aegis iyi gemidir ama onun içinde sağlam olmak lazım.Lazer slotları az.Yetenekleri iyi ama dediğim gibi sağlam olursan tadı çıkar.

Yani Spectrum alırsan Goliath ile tek farkları %10 kalkan ve Prizmatik kalkan yeteneği olacaktır.Kasılmalık şu an önerebileceğim en iyi gemi oyuna yeni eklenecek olan Cyborg ama onu da elde etmek çok zor :D Yeteneğinin müthiş bir hasarı var. Sadece yeteneği ile Kristallon'u kesebilir.

Ben Tartarus'u denedikten sonra bırakamadım.Özellikle cüssesi , hızı , yeteneği , 3 boyutlu istemci de ki uçuş dinamikleri çok hoşuma gitti.Ama tabi sana kalmış.Genelde herkes Cerrah tasarımını tercih ediyor ama satın alınmıyor şu an obsidyen kutularından çıkma şansı var.

Npc kesmede etkili olan Diminisher var %50 kalkan zayıflatma yeteneği iyi iş yapar.Ama süresi kısa , bu yüzden kısa sürede yüksek hasar çıkması lazım.Kaçma konusunda bir numarası yok.

Ya aslında gemi tasarımları o kadar önemli değil bu zamanların için.Hangi tasarımı alsan hasar hep aynı kalıyor.Ama Tartarus hızda bir numara ve dediğim gibi yeteneği çok iş görüyor.LF-4'lerini Havoclarını yavaş yavaş tamamlayınca Spectrum'a geçersin.Spectrum zaten en gözde gemilerden.

Ben montajdan Spectrum elde ettim.Uridium ile almak yerine sürekli kutu açtım ve parçaları zaten çıkıyor.Böylece en maliyetsiz şekilde geldi.Hem bir ihtimal LF-4 çıkarma şansında var.

Ama Aegis'i şu an için tavsiye etmiyorum.Yanında sağlam bir gemi varsa ona yardım etmek için alınabilir ama.

5. Öncelikle o kadar uğraşıp yazmışsın teşekkür ederim :)
    Aegis ile bi tallon veya boss talon u rahat kesebilirim diye düşünüyodum pek kaçmadam ama 10 lazer slotu var bu benim dururumda 750 az hasar demek 3,5 k ya hatta 3k ya kadar düşebilir. Tartarus un 10 lazer slotu var sanıyodum o yüzden onu direk elemiştim ama 14 lazer slotu varsa ve 600 ün üzerine hızı çıkabiliyor tabiki spectrum dan veya aegis den çok çok daha iyi burgu uçuş düzeninide aldıktan sonra çok rahat şekilde kasılabilirim ve kaçış konusunda çok daha iyi ama tartarus markette çok pahalı en az 2 hafta uğraşıp uridium kasmam lazım herhangibir sandıktan çıkma ihtimali varsa orda şansımı denemek daha iyi olur. Bu arada lf4 çıkarmayı çok denedim 300 kadar snadık açmışımdır en az B02 G3N-7900 birleştir parçaları lf3 çıktı ama lf4 hiç çıkmadı pek şansım yok oyunda. Yinede 10 yıl önceki hayalim olan mavi vurmayı ve full iris i yaptığım için biraz mutluyum ama şuanki oyun düzeninde hiç yeterli olmuyor kapıları bile yapabileceğimi sanmıyorum. Bu yüzden tartarus alıp kutu toplamaya ve tallonlara devam edeceğim. Ama kasacağım uridium veya kredi ile ne yapacağım hakkındada bi fikrim yok en azından 21 arge için bile 560 k uridium gidecek :)

6. 1 Haftalık katlayıcı alıp sürekli kutu topladım ve 210bin uridium'a ulaştım.Bunun 50 binini %385 helix uridium ile 12,50 tl'ye çektim.Aslında 50 bin daha toplardım ama bayağı yorucu geçmişti.Spectrum'un malzemelerinin büyük bölümü mevcut olduğu için onu birleştirme ile almaya karar verdim daha sonra en mantıklı seçenek olarak Tartarus'u gördüm.

Bende mavi vurmak için çok uğraşmıştım.Ama LF-4 gününde 1 lf-4 çıkınca artık kırmızı vuruyorum.Gerçekten çıkma oranı çok düşük.Kutulardan apis inşa planı ve montaj malzemesi çıkınca en azından 1.500 uridium boşa gitmemiş oluyor ama genelde hep cephane çıkıyor.Şimdi ki hedef kalın sıkma.

Alpha'yı kamikaze olmadan 3k gibi bir hasarla bitirdim.Ama çok uzun sürdü.Şu an ise Zeta'yı 4k hasar ile kami atmadan bitirdim sadece son dalgası kaldı.Onu x2'ye saklıyorum.Zeta bence kolay yapılıyor gelen yaratık sayısı az.Zaten gelen yaratıkların hızı iyi olduğu için haritanın bir köşesine tıklayınca gemi giderken onlarda hep menzilde oluyorlar ve vurmaya devam ediyorsun , aynı anda roketleri de atabilirsin.Onlar vuramıyorlar.Sonra tekrar haritanın başka uzak köşesine tıkla yine kendi kendine giderken sadece roketleri ateşle yorucu olmaz :D

Pet 8 level arada bir kamikaze attım ama toplam 10 kez belki atmışımdır.Bu da 900 uridium'a denk geliyor.Çok etkisi olmadı kamikazenin çünkü vip yoktu pek atmadım.Vip varsa sürekli kamikaze atarak bitirebilirsin lazere bile gerek yok.

Tartarus besleme ile 621 hıza çıkabiliyor.Normal hızı full kalkan ve yetenek açık iken 308 , besleme ile 369 oluyor.Lazer slotları da iyi sayıda olduğu için Hasar konusunda bir fark olmuyor.

Genelde bir Tartarus'u sadece Çark düzenine geçen başka bir Tartarus yakalayabiliyor. Diğerleri donduran roket atamazsa tozunu yutuyorlar.

Uridiumları biriktir.Çünkü bu saatten sonra alınacak şeyler artık LF-4 ve pet modülleri olabilir.
    Bunun dışında arge için harcayabilirsin.Arge ciddi anlamda fark ettiriyor.

Son düzenlenen: 24 Mart 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.