Aegis mi Tasarım mı Uriyle mi Krediyle mi ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MФЛSТΣЯCΛТ[iŁŁΣGΛŁ] tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.aleyküm tr 1 oyuncusuyum gemi goliath ytenek tasarımım yok 8 iris ful lf3 ful kalkan ful hız 21 arge pet kami3 var şuanda 300 mil kredim var aegis olsun tasarımlar olsun aşağı yukarı 1milyar kredi. Şu durumda güçlenme kasılma durumunda oldugum için ona göre cevap veriniz önceliklerim 24 arge ve irislerin gelişimi tasarım ise krediylemi uri ile mi aegis ise uriyle mi krediylemi tavsiye edersiniz??*

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen üyelerden öneri beklediğiniz bu tür konuları Yeni başlayanlar kısmına açınız

Ek olarak sorunuza gelirsek ; Server da ki fiyatları bilmiyorum ama , Yetenek Tasarımlarını Açık arttırmadan almak daha mantıklı olacaktır.

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 12 Ekim 2014
  3. krediyle al. tasarıma verecegin uriye 1 irisini 16 lwl yaparsın

4. krediyle aegis al
    uriyle apis ve zeusa başla...

5. eywallah daha önce 350 k ya yakın uri kasmıştım ama tasarıma felan deil direk argeye yatırdım şimdide aegis alırım inşallah biriksin krediler

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tasarıma uridium vermemelisiniz kesinlike.Uridium ile hem apis hemde zeus parçası için zeus gününde kutu açabilirsiniz.

İyi forumlar

7. teşekkürler konu kilitlenebilir

8. Merhaba ,

İstek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.