Öneri Aegis mi uçuş düzeni mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bugrahansezgin tarafından 30 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim goli, 8iris (2 iris 2. seviye, 1 tanesi havoc) 1 apis, 33lf-3, 1 lf-4 (geliştirme 2), 16 tane bo2 var, 15 ar-ge (kalın sıkma ayarlı, 4 tane ar-ge boşta seprom bekliyorum), pet 9 level (kami3, ticaret 3, hammadde toplama ve kutu toplama 3, 5 radar 3seviye, 3 radar 2seviye)
    Hiç uçuş düzenim yok, sizce bugün gelen gemi indirimi ve kendim indirim paketim ile aegis (100k uri istiyor) mi alayım yoksa uçuş düzeni mi alayım, goli ile kolay kasılabiliyorum, 2 kez kami atıyorum tallinleri o süre içerisinde kesiyorum yaklaşık 1,5 dakika sürüyor, skylab ile günde 15-20m kredi kasabiliyorum. Şuan 60k uri var hesapta. Ne yapayım sizce? Teşekkürler şimdiden :)

2. Bence aegis yerine 2 ucus duzeni alabilirsiniz ;
    Kalp ve Elmas hemen ardindan da guve alabilirsiniz.Fakat aegisle cok iyi kasilirim diyorsaniz aegis alin ama bence ucus duzensiz gemi bi yeri bos gemi oluyor :D

bugrahansezgin bunu beğendi.
  3. eray

eray User

cevabınız sorunuzda :)
    "goli ile kolay kasılabiliyorum"
    ayrıca aegis i açık arttırmadan alabilirsiniz.günde 15-20m skylab dan bi o kadar da kasıldığınızdan gelse server inizin durumuna göre 15-20 günde alabilirsiniz bence.uçuş düzeni olarak genelde kalp alınarak başlanır.
    Ayrıca arge yi 24 yapmayı da unutmayın

4. Aman ya aegisi kapı için alacaktım da gerek yok bence, onun yerine uçuş düzeni alırım, haklısın sağol :)

Ar-ge yi 24 apabilmem için sadece seprom lazım :D Gerisi kolay. Server kolay yani, kolayca para kasabilirim, kalp mi elmas mı alayım? Yani elmas sanki daha iyi gibi, tallonları rahat kesebilirim onunla, her saniyede 5 bin kalkan veriyor dimi?

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Elmas saniyede kalkanının %1 i kadar kalkanını yeniler.Yani 250 bin kalkan varsa elmas ile saniyede 2500 kalkan doldurursun.5 bin kalkan yenileme için 500 bin ve üzeri kalkanın olması gerekir.

6. Tamam anladım, kalp uçuş düzeni almaya karar verdim, sağolun yorumlar için.

7. Bence birtek kalp de fazla is gormuyor ben senin ozelliklerinde kalp+elmas ile cubikon kestigimihatirlarim(sab+x4)
    Yani elmassiz kalp kalpsiz elmas olmuyor.Canin %30 un altina dusunce elmasa geciyorsun vs vs

8. Sorunumda orada, saldırı konfisinde kalkan 247k , hız konfisinde 300k, full b02, nasıl yükseltebilirim ben bu kalkan değerlerini. ar-ge kalkan enerjisi 5/5. Daha ne kadar yükseltebilirim, geliştirme mi yapmam gerekli? (Bastion tasarım var)

Son düzenlenen: 30 Ağustos 2015
  9. Iris ve bo2 gelistirebilirsiniz.Bastion kullanabilirsiniz.Destek kullanabilirsiniz

10. Aslında indirim varken 7 bin uriye destek alabilirim. Teşekkür ederim.

11. Aynen ama once herseyi desteksiz hesaplamak lazim bence irislerinizi 18 yapin.Benim irisler +apis6 level 16 bo2 bastion+kalp ile 470 lere cikiyor kalkan

12. elmas uçuş dü<zeni al

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.