AEGİS mi venom mu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -TRİFAZE- tarafından 24 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -TRİFAZE-

-TRİFAZE- User

19 seviye full iris full lf3 füll elit kalkan 20 argeyim aegis mi alayım yoksa venom tasarım mı alayım

2. Aegis All KArdsm

-TRİFAZE- bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Aegis işinize yarayacaktır. Hem kasılırken hem de kapılarda çok işe yarıyor diyorlar.

İyi forumlar.

-TRİFAZE- bunu beğendi.
  4. melih

melih User

herzaman aegis kasılmakta en iyi gemi herzaman aegiss

-TRİFAZE- bunu beğendi.
  5. 19 seviye oldun hala aegis almadınmı çok geç kalmışsın hemen dükkana veya ticarete koş;)

-TRİFAZE- bunu beğendi.
  6. ageis al ben uri yapıom ve 18 lvl im yapmaya başla çılgın cubi çok var bu arlar çılgında kasıl

-TRİFAZE- bunu beğendi.
  7. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Bende venom var ama aegis varken hiçbir şekilde kullanmıyorum kasılmaksa kesinlikle aegis :)

-TRİFAZE- bunu beğendi.
  8. -onur5000-

-onur5000- User

Her zaman aegis kullanıcısı olarak kasılmada ve kapılarda mükemmel şekilde işe yarıyor hangarda goli var ama kullanmıyorum baskına bile aegisle gidiyorum :D o kadar işe yarayan bir gemidir

-TRİFAZE- bunu beğendi.
  9. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Aegis gemisinden çok yararlacağınızdan aegis almanızı tavsiye ederim aldığınıza pişman olmayacağınızı düşünüyorum.

Keyifli Forumlar.

-TRİFAZE- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.