aegis özel tasarımı özellikleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 9 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aegis %50 tamir + özellikmi mesela yazılanların hangisi + özellik hangisi - özellik söylermisiniz

2. Merhaba,

Aegis veteran mı yoksa elit mi ? Hangi tasarımın özelliklerinden bahsediyorsunuz?

İyi Forumlar.

3. 5 hasar veren

4. Merhaba ,

Aegis Elite
    Aegis'le % 5 ek hasar verirsin; bu tasarım tamir birimi yeteneğinin süresini % 50 artırır, kalkan tamirini % 20 ve DP tamirini % 10 azaltır.

+ Özellikler :
    1- % 5 ek hasar.
    2- Tamir birimi yeteneğinin süresini % 50 artırır.

- Özellikler :
    1- Kalkan tamirini % 20 azaltır.
    2- DP tamirini % 10 azaltır.

İyi forumlar.

5. kalkan tamiri ile dp tamiri soruyorum onlar + özellikmi - özellikmi azaltır yani kötü mü iyimi

6. Merhaba ,

Azaltır dediği için iyi bir özellik değildir. Zaten önceki mesajımda + özellikleri ile - özellikleri yazmıştım. :)

İyi forumlar.

7. çok pardon görmemişim :) sizce bu tasarım alınmalımı

8. Merhaba ,

Benim düşünceme göre Aegis Elite tasarımı belli bir düzeyin üzerindeki hesaplar için yararlı olacaktır. Mesela LF-4 sayısı yeterli yada full olan , Geliştirmeleri tam olan , arge durumu iyi olan v.b. hesaplar için iyi olabilir. Fakat bence ekipman v.b. durumları düşük olanlar için pek iyi değil.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.