Aegis satın alma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 27 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Arkadaşlar eskiden gemiler paymentla satılıyordu fakat kaldırıldı sanırım gözükmüyor ben para ile aegis almak istiyorum acaba e pin şeklinde alabileceğim bir yer var mı?Yabancı sitelerde oluyormuş diye duydum araştırdım ama bulamadım bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim :)

2. Merhaba ,

Şu anda payment olarak satışta yok ilerde çıkar mı bilemiyoruz. Dükkan'da uridium ile satışta fakat alışveriş kısmından kredi teklifi ile alma imkanınız var. Başka türlü alma imkanı yok.

İyi forumlar.

3. eskiden uridiumda satılıyordu sonradan kaldırdılar artık özel etkinliklerde çıkartıyorlar mesela en son premetius indirim günü olmuştu öyle bir etkinlik çıkmıştı ozaman uridiuma koymuşlardı 3 günlüğüne..

4. Merhaba ,

Aegis hala dükkan kısmında Uridium ile satılıyor ve diğer bazı gemiler de satılıyor.

İyi forumlar.

5. Yok uridiumda satılıyor derken..Ana saydadaki (payment) uridiumu kastetmiştim..Dükkanı değil.Dükkanda satılıyor hala yoksa..Para verip alcağına %30 indirim çekip ayrıca gemilere indirim geldikten sonra %45 gibi bir indirimle direk alman krediyle almandan daha kaarlı ve mantıklı...Eğer serverin pahalı değilse.

6. userqq

userqq User

Maalesef server global Avrupa 1 çok pahalı aegis 1.7-2 milyar arası oynuyor.Üstelik şuan hesapta frostbite mevcut yani aegis buz tasarımı aegis için kasıyordum urimi bu tasarım gelince dayanamadım aldım ileride aegis alınca kullanabilmek için ve acilen almak istiyorum çok güzel bi görünümü var.Diğer e pin sitelerinde de mi mevcut değil para ile gemi satın almak uri çekince çok pahalı oluyor kazık yiyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.