Aegis sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TcAvci tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TcAvci

TcAvci User

Öncelikle iyi akşamlar
    Ben aegis aldım ve 2. Hangara koydum sonra 1. Hangardaki ekipmanı çıkarttım ve 2. Hangardaki gemime yerleştirmeye başladım fakat ekstraları yerleştiremiyorum modum yardım edin lütfen

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konfigürasyon seçimi yaptığınız kısımda , Mevcut Konfigürasyonu sil butonu bulunmaktadır. Her iki Konfigürasyonda bu butona basarak tüm ekipmanlarınızı , çıkararak tekrar deneyiniz.

Ayrıca ilk olarak benzer sorun yaşamamak için , İlk olarak Ekstralarınızı geminize yerleştirin.

Keyifli Forumlar

TcAvci bunu beğendi.
  3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

@İstiklal modumuza ek olarak ;

Hangar > Ekipman kısmındayken her iki konfigürasyona geçip " Güncel kofigürasyonu sil " butonu ile her iki taraftaki malzemeleri çıkartın.​

Daha sonra en baştan Hangar > Ekipman bölümüne girip malzemeleri en baştan yerleştirin.
    İyi Forumlar

4. TcAvci

TcAvci User

Yardımınız için teşekkür ederim.
    İstiklal modumuzun ilk cevabı üzerine sorunu hallettim lakin foruma giremedim tekrar teşekkürler
    Modum konuyu kilitleye bilirsiniz

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Biz teşekkür ederiz , Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

TcAvci bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.