Aegis ufak değişiklik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __E_F_L_A_T_U_N__ tarafından 22 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar aegis kullananlar bilir "Tamir Birimi" yeteneğini kullandıktan sonra aegisin görüntüsünde ufak bir değişiklik oluyor
    Bilmeyenler için göstereyim
    Bu yetenekten önceki hali
    Bu da yetenekten sonraki hali

Uzaya yollanan mekiklerde , biten yakıt depolarının fazladan ağırlık yapmaması için mekikten ayrıldığını biliyorum

Aegis de bu görsellerden belli olduğu gibi , fazla bir ağırlıktan kurtuluyor
    Yani bence ,aegis tamir birimi yeteneğini kullandıktan sonra , bir sonraki tamir birimi yeteneği kullanıma hazır olana kadar hızı biraz , belki sadece birkaç birim artırılmalı , en azından ufak bir hızlanma efekti gelebilir . Böylelikle daha gerçekçi olacağını düşünüyorum

Obezinho, LastShot12345 ve Prophecy bunu beğendi.
  2. Kardeşim ben sadece bende oluyor demedim zaten , herkeste oluyor o . Sen konunun mantığını anlamadın herhalde

3. Güzel Fikir

4. aegisim yok ama güzel bir noktaya deginmişsin :) bencede olabilir böyle bir şey

5. Anket koymayı unutmuşum ki :) Neyse biraz ilgi çeksin yeter :D :D

6. Çalışmışsın sanki senin konun bu :D + 1 vereceğim de anketli yeni konu açsan?

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

en fazla 5 kmh ile giderse olur :)

8. İnce düşünmüşsün:), güzel fikir.

9. Obezinho

Obezinho User

Güzel fikir, anket açsaydın keşke.

10. Merhaba ,

+/- yada +1/-1 gibi çok kısa yazmak yerine fikrinizi bir kaç cümle ile de olsa en azından yorum olarak yazmanız daha iyi olacaktır.

Mesajınız silinmiştir.

İyi forumlar.

11. Güzelmi kötümü karar veremedim açıkçası.Mesela aegise saldırıcaz adam can yapıcak ardından hızlı bir şekilde kaçıcak.Bu açıdan bana kötü gibi geldi

12. birkaç birim o kadar etkilemez o yüzden biraz belki birkaç birim dedim :)

13. GREED

GREED User

Aynen olabilir +1 ama anket ?

14. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu bölüme açılan konulara anket eklenmesi şarttır.

Anket eklenmeye konular 24 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Konunuz bu süreyi aştığından Kilitlenerek arşive alınmıştır.

Lütfen Konunuzu anket ekleyerek tekrar açınız

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.