Aegis var nasıl kasıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Necronator tarafından 5 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Necronator

Necronator User

Merhaba

8 iris 1 havoç
    4 lf-4
    2 hangar elite-veteran aegis spearhead
    pet var kamikaze toplama felan var ama kullanamyı düşünmüyorum acaip uri yiyor keşke almasaydım ( vip çekme şansım yok )

Sizce nerde kasılmalıyım? hiç durmadan tallon dönebiliyorum arada güçlendirme alıp cubi de dönebilirim ama düşmanlar geliyor çok zor. Pala toplarken de çok sıkılıyorum.
    Gamma kapısı açık tallinlerdeyim 1 hakkım var. (girmeyi düşünmüyorum pc ve internete güvenmiyorum)

Full kutu açıp lf-4 ve apis-zeus çıakrtmaya çalışabilirim.

edit: 150k uri yapıp %25 lazer hasarı olan düzeni almayı düşünüyorum elmas var şuanda
    21 argeyim kalın sıkmıyorum

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ya görev yapacaksın ya da x-7 veya x-5 haritalarında kasılabilirsin.Ayrıca gamma için kapıya girmeye niyetlenirsen vip+ 1 can daha almanı tavsiye ederim.Kamikaze kapı süresini neredeyse yarı yarıya azaltıyor...

3. Necronator

Necronator User

gamaya girersem kesinlikle kami kullanırım vip olmasam bile :D güzel uri veren npc kesme görevleri var mı 18 lvlim? Pala toplamak için spearhead full hız irisler full kalkandan başka taktik var mı? Birde sıkılmamak için ne yapabilirim?

4. Günlük oyuna girme saatiniz ne kadar?Bence şuan için oyuna ne kadar giriyosanız yarısını Tallon keserk,yarısını ise palla toplayrak geçirebilirsiniz.Ayrıca da katlayıcı alırsanız direk PVP haritalarında kutu tplamaya gidin.Eğer katlayıcı mantıksız diyosanız bence 1 hafta deneyin o kadar yararlı ki anlatamam.

5. Necronator

Necronator User

malesef katlayıcı almıcam alsam zaten vip alırım kamiyle x-5 de deli gibi kasılınıyor. Belli bir oyun saatim yok haftada 1 kez 5 saat oynadığım oluyor hergün 10 saat kafama ne zaman eserse :D Hesaplarıma göre aegis ile hiç durmadan tallon kesmek goli ile elmas uçuşyula talon kesmekden daha mantıklı ve leonov ile x-3 de kasılmakdan da mantıklıymış. Pala toplayıp hangi kapıya basmamı tavsiye edersiniz?

6. Tabiki zet kapısına basmalısınız böylece Argeniz artar,gelen anahtarları LF-4 gününde açarsanız belki bişeyler bulursunuz,apisinizin maliyeti düşer+her kapıdan 35 k uri gelir ve + HAVOC tasarımı gelebilir.

7. Kardeş sen x-5 e git paso boss lokum kes tek yapamıyorsan yanına bir goli al onunla beraber yap derim günde 200mil kredi kasıyordum ben sen düşün gelen uride cabası gelen kredilerle destek alırsın gir kapıya aç kamiyi yapışdır zaten uri olacağından vipsiz yaparsın;););)

8. Necronator

Necronator User

hocam boss lokum yerine talon kesmek daha mantıklı uri ve credi cana oranla daha fazla veriyor.

9. pytan

pytan User

günde kaç saat oynuyorsunuz , 200 mil için

10. crux20

crux20 User

günde 200 mil kolay yapılır.çöpleri topla sat yaratık kes onun çöpünü sat falan eğer dolu bir serverde yani sürekli çöp bulabilirseniz saatte 30 m credi garanti.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.