Öneri Aegis ve Citadel

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -SERDEST-21- tarafından 24 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar kafam karıştı.. Bende hem citadel hemde aegis var her ikisi elit tasarım...
    Ayrıca;
    15 bo2 kalkan
    5 tane elit hız
    27 tane 5.seviye lf3 ve 1 tane lf4 var
    Pet 4.seviye
    7 iris 1 flax var
    12 argeyim ama yarın 24 yapacam, x3 de 330bin uri çekecem...
    Kafamı karıştıran aegismi kullanayım yoksa citadel mi?
    Şuan aegisi kullanıyorum ve darbe puanım 290bin kalkanım 161bin(5hız atmışım)... Hız da 356...
    Ayrıca yarasa diroit düzenimde var...
    Citadel yapsam 10 kalkan 10 hız atsam, aegis ile aynı hıza sahip olacak ve kalkanıda aynı olacak ama darbe puanı 621bin olacak ve 3 lazeri eksik olacak...
    Sizce citadel mi kullanayım yoksa aegis mi?
    Eldekilerle siz ne yapardınız?
    Yarın 1m100bin uri de olacak...
    İlginiz ve fikirleriniz için teşekkürler...

2. Merhaba ,

Bana kalırsa Aegis daha uygun olur. Hem kasarken hem kapı yaparken ve hatta belli bir seviye üstü ekipman varsa baskın için bile çok iyi bir gemidir. :)

İyi forumlar.

3. Aegisin farkı ne? 3 tane lazerden başka bi fark göremiyorum ama citadelin darbe puanı 621 bin... Ve ambar 9bin... Hız ve kalkan aynı...

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegis kasmakta ve gelişmekte olan bir oyuncu için ideal bir gemidir.Citadel ise kredi kasmanız için güzel bir gemidir.Alma imkanınız var ise hangar alarak iki gemiyede sahip olabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. Hocam iki gemiye de sahibim zaten... Hangisini kullanayım diye fikir almak istiyorum... Citadel yavaş bi gemi ama jeneratör yeri aegise göre +5 fazla yanı hız atarak hızları eşitlerim ama 3 lazeri eksik olur citadelin... Amaaa 621bin darbesi var citadelin ve 9bin ambarı... Aegisin ise 290bin darbe 5bin ambar... Aegisin şuan ki durumda artısı ne? Elimdeki malzemeleride yazdım...

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şu anda yaratık keserken ve kapı yaparken Aegis kullanmanız uygun olur.Citadel ise lazerleri eksik olduğuından size şu an kredi haricinde faydası olmaz.

Ekipmanlarınızı geliştirdiğinizde Citadel ile oynayabilirsiniz.

Buradan vereceğim linkten yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Merhaba ;

Aegis kasılmak için çok iyi bir gemidir. Aegis'ten hiç bir zaman şaşmayın.

Keyifli Forumlar.

8. Bana hâlâ mantıklı olan citadelmiş gibi geliyor ama herkes aegis deyince donup kalıyorum :) 3 lf3 500 vuruş fark ediyor... Ama 330bin darbe puanı fazladan gelecek citadel ile... Anlamış değilim neden aegis demenizi???

9. Merhaba ,

Kasarken yada kapı yaparken Tamir Birimi bırakma ile darbe puanı gelir yada hareket halindeyken darbe puanı elde edebilirsiniz hatta kalkan yükleme ile kalkan yüklemesi yapabilirsiniz. Kasarken daha seri kasmanıza yarar.

İyi forumlar.

10. Bonus

Bonus Guest

Merhaba,

Öncelikle şunu açıklamak istiyorum, dükkanda gemileri incelediğiniz zaman son çıkan 3 geminin (Spearhead, Aegis, Citadel) grup için kullanılması amacıyla üretildiğini görebilirsiniz. Spearhead'in grup için işaretleme yeteneği, Aegisin grup üyeleri için tamir modülü koyması Citadel'in grup üyelerine yapılan saldırıları üzerine çekmesi, tamamen grupça kasılmaya ve/veya savaşmaya yarar. Bununla birlikte, büyük yaratıklarda kasılmayı düşünüyorsanız, Aegis alıp DP veya kalkan bittikçe yenileme yapabilirsiniz, bu sayede daha hızlı kasılırsınız (porta gidip tamir olmayı beklemezsiniz). Citadel alırsanız ateş çekme yeteneği ile etraftaki yaratıkların tümünün size vurmasını sağlarsınız, DP nin fazla olması mı daha iyi olur yoksa hiç bitmemesi mi? ;)

Bu kadar da değil, yarasa tasarımı olduğunu söylemişsiniz, bu uçuş düzeni yaratıklara daha fazla hasar verir ve hızınızı düşürür, bu nedenle Citadel zaten az vurduğunuz ve yavaş hareket ettiğiniz bir gemi olarak bu uçuş düzeniyle tam bir çin işkencesine dönüşür, hatta ve hatta elit hız jenaratörleriniz de eksik, küçük kris kovalarken yanınızdan mehter takımının geçtiğini görebilirsiniz :).

Seçeneklerde yok ama ben Enforcer tasarımıyla Goliath kullanmanızı tavsiye ederim, yarasa uçuş düzenini kullanmak isterseniz çok iyi verim alırsınız. Aksi halde Aegis ve Citadel gibi gemilerde yarasa tasarımı kullanmayı Goliath a hakaret sayarım :)

Sanırım yeteri kadar açık oldu.

İyi forumlar...

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
  11. SORRYAGA

SORRYAGA User

Citadel alırsan sana rahat vermezler.Belli bir seviyeden sonra citadel kesme görevi geliyor ve emin ol fuller peşini bırakmaz.Yavaş olduğun için de kaçman imkansız gibi birşey :DAegis ile kaçarken bile dp ve kalkan yeteneği kullanabilirsin....

12. fbrecep123

fbrecep123 User

Kasïlmak istiyorsan goliath diminisher venom kullanabilirsin daha sonra citadel geçip patlamamanın keyfini yaşarsın.

13. Dostum iki gözümsün :)) harika açıklamışsın ve aegise olan nefretimi yok etmeye sebeb oldun :)) çook çook sağol :)) aegis en mantıklı ve iyi olanı... Goli gemim yok ama olsada kullanmam tipi hiç hoş değil :)) ayrıca genelde hatta hep kasılırım o yüzden aegis en iyisi... Tekrar sağolasın :))

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Uzun uğraşlar sonunda sizi Aegis almaya razı ettik demekki :).Şimdiden hayırlı olsun.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.