AEGİS Vs Cubikon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crux20 tarafından 17 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crux20

crux20 User

bugün inş aegis alıcam 100 k uri şuan fiyatı onu alacam neyse.

1 lf4 full lf3
    full bo2
    full hız
    8 iris
    20 arge

aegis ile cubikonu tek kesebilirmiyim ?
    bolca x2 x3 mermi var seprom yollasam x2 ile rahat kesebilirmiyim ?

birde dalarken hangi özellği açmalıyım falan yazarmısınız hiç bilmiyorum gemiyi.

2. Uçuş düzeniniz varmı?

3. crux20

crux20 User

güve+elmas

4. Aegisde ağır konfi yaparsanız kesebilirsiniz. Kalkanınız azaldığın elmas uçuş düzenine geçebilir veya kalkan tamiri yeteneğini basarsınız.

5. 1) Elmas uçuş düzeni kullan.
    2) İki konfiyide ağır yap.
    3) Cubinin kalkan bitene kadar sab + sar 01 veya 02 ve gerektikçe kalkan tamiri yeteneği kullan.
    4) Cubinin kalkan bitince x3 kullan rahat kesebilirsen sonrakilerde x2 kullanırsın.
    5) Canın %25in altına düşerse kalkan tamiri ve tamir birimi yeteneğini aynı anda kullan.
    6) Geriye kalanda senin becerilerine kalmış :D

6. Bence kalple basliyip elmasa gec+sar02 +ubr varsa kullan+iki agir+sabla basla cok zorlanirsan X-4 sk

7. eğer vip isen pet atarak protegitleride temizleyebilirsin tekrar bi daha çıkar ama uridum kasarsın :)

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegis gemisi ile Cubikonu kesmeniz biraz zor gibi görünüyor.

Eğer kesebilirsenizde çok elit mermi harcarsınız.Cubikondan alacağınız Uridium ile harcadığınız mermi sizi zarar sokar ve hiç tavsiye etmem.

Bir iki arkadaşınızın olduğu bir grupla keserseniz,hem zorlanmamış hemde güzel uridium kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  9. Zaten cephaneler kutudan gg ile geldiğinden arkadaşa sorun olmaz bence tabi bence böyle.Ben kapıdan gelen ucbleri+gg ile geelen x3 vs.mermileri cubide harcarım hep hiç içim acımaz :D

10. Rehber modumuz haklı.

Bu ekipmanlar ile Cubikonu kesmek arkadaşı zarara sokacaktır.

Bende tavsiye etmiyorum.

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.