Aegis yardım arkadaşlar acil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GrandVolinom tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler bu oyunu en son rahat bi 4-5 yıl önce oynuyordum şimdi yeniden başladım ama baya değişmiş oyun hiç bir nakit sıkıntım yok geçen gün aegis aldım ama hasarım az 9 tane lf-3 1 tane lf-2 var 1 iris 5 tane flax var onlarda lf-2 dizili full :D ama lordika ya bile 3 sıkıştı anca kesebiliyorum benim en az x1 ile 10 k vurabilmem için nasıl bi item dizilimi yapmam gerek bi yardımcı olun para sıkıntı değil ne lazımsa alırım... iyi oyunlarr

2. para sıkıntı degilse x3 te uri çek. 4.5mil uri (3000 anahtar) çek hepsine anahtar al. kutu aç lf4 fullersin üstüne apis zeus parçaları çıkarırsın.

3. lf4 çıkma olasılığı çokmu düşük 3bin anahtar biraz fazla değilmi

4. olasılık düşük oldugu için 3000 anahtar dedim. 3000 anahtarda en az bi 25-30 lf4 bulursunuz.

5. peki kalkan olarak o 10 k uri olan jeneratörden full dizsem iyi olur dimi

6. ßÁŔış

ßÁŔış User

senin öyle vurman için 1. yarasa uçuş düzenin olacak. 2. 35 lf4 (16 lvl )olucak. 3. lazerler seprom besli olucak o zaman güçlendirici olmadan 13700 ile 11500 arası vurursun. çünkü aynı gemi bende var :)

7. 35 lf4 çıkarmam için sence kaç tane kutu açmam lazım

8. 140nahtar 70 lf4 çıkaranda var 100 antar 0 lf4 çıkaranda var 15 anhatr 2 tasarım 1 apis parcası 1 lf3 çıkaranda var 15 anahtar ben çıkarıdm bunları

9. anladım peki kalkan için ne yapim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.