Aegis Yetenek Güncellemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar bende aegis sahibiyim test sunucularına giren kişilerin forumda aegis yeteneklerinin iyileştirildiği yönünde yorumlarını görmeye başladım.

Öncellikle test sunucularına girecek vaktim olamadığı için buraya konuyu açma gereği duydum.

Bahsedilen aegis yetenek iyileştirmesi nedir ? Yeteneğin etkisi veya süresi azaltılmadı değil mi ?

Yenilik hakkında bilgilendirilmek istiyorum.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Test Sunucularının açılma nedeni oyuna yapılması düşünülen yeniliklerin denenmesi içindir.

Adı üstüne deneme olduğu için , Test Sunucularında yapılan güncellemeler yada yenilikler hakkında bizlere bilgi verilmez.

Oyuna uygulanması kararlaştırılırsa , Forumda ve Oyunda duyurusu mutlaka yapılır.

Takipte kalırsanız , zamanla yenilikleri hep birlikte görürüz.

Keyifli Forumlar

3. Umarım kötü bir yenilik olmaz olursa ben bu aegisi boşa almış olurum ve supportun gözlerini çınlatırım..

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yapılan yenilikler için tartışma ve görüş konusu açılır.

İlgili yeniliğin görüş konusuna , görüşünüzü belirtebilirsiniz.

Bunun dışında yapılan yeniliğin uygun olmadığı yada kötü olduğunu düşünürseniz , Güncelleme ve Fikir havuzuna konu açarsınız.

Yeteri kadar desteği görürse , konu merkeze iletilir.

Oyuna gelen yenilikler hakkında , Support ' a şikayet de bulunmanız bir şeyi değiştirmeyecektir.

Oyuna yapılan yenilikleri , Support yönetmiyor.

Oyun ile ilgili geliştirmeler , üyelerden gelen görüş konuları dikkate alınarak , Almanya tarafından belirleniyor ve uygulanıyor.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.