Aegis yetenekleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 24 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bu aegis denen lanet geminin yetenekleri ne kadar sürede bir kullanılıyo biri bana söyleyebilirmi? Aegisle savaşıyorum adma dakika başı 15 k 15 k kalkan basıyo zırt pırt 20 k 20 k dp basıyo insanlara kafayı yedirmeyemi çalışıyosunuz anlamıyorum baktım bu herif ölmicek kaçıp x1 atlama cpu kullandım adam grup attı yemedimi? yazdı. Ya bu aegisin yeteneklerinin süresi uzatılsın he ya da chatte küfür serbest olsunki pc nin ekranına kafa atmak yerine aklımdan geçenleri adama yazıp rahatlıyim :)

2. StorMHawsK

StorMHawsK User

Sabretmek gerek, sakin olmak gerek, Lisani düzgün kullanmak lazım.(Ne gerek var küfürlere)
    İlk olarak ageis'i al, sonrada goliatı alırsın. :) 1.5dakika ile en fazla can dp kalkan atabilir 30 sn kalkan atar bildiğim kadarı ile.

3. Jameika-TR

Jameika-TR User

Adamlar boşuna 250 k uri yapmamışlar :) Üstelik 5 tanede silah eksik :)
    Kısayladığın şey 250k uri ve 80k uri bi zahmet yani :)

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

He 250.000 uri verdiği için ölümsüze yakın bişey mi olucak ? Goli tasarımlarıda 250 k + goliath = 330 k uridium eder ama böyle yetenekleri yok

5. Ageis ' in üç yeteneği bulunuyor.

1 - ) Kalkan Yüklemesi ;

Bu yetenek aktifleştirilirse , 5 Saniye boyunca çalışır ve Saniye de 15.000 Kalkan tamiri yapar. Toplamda 75.000 Kalkan birimini onarır.

Soğuma süresi ( Yeniden kullanabilmek için gereken süre ) ; 30 Saniyedir.

2 - ) Darbe Puanı Tamiri ;

Bu yetenek aktifleştirilirse , 7 Saniye boyunca çalışır ve Saniye de 20.000 Darbe puanı onarır.Toplamda 140.000 Darbe puanını onarır

Soğuma süresi ( Yeniden kullanabilmek için gereken süre ) ; 90 Saniyedir.

3 - ) Tamir Podu ;

Bu yetenek aktifleştirilirse , Haritaya bir Tamir Pod ' u bırakır ve 9 saniye boyunca çalışır ve saniye de 20.000 Darbe puanı tamir eder.Toplamda 180.000 Darbe Puanını onarır.

Soğuma süresi ( Yeniden kullanabilmek için gereken süre ) ; 120 Saniyedir.

Jameika-TR bunu beğendi.
  6. Jameika-TR

Jameika-TR User

Ama fazladan 5 silahları var ve kendimizi kandırmayalım golinin %5 hasar tasarımı veya kalkan tasarımı alışverişte boş geçiyor tamam hadi 250 k tasarım aldın= 330k Aegsise bak bide 250k tasarım 250k gemi=500k ve aegsise karşı 21k bile vursan yeteneği boşa gider diyebiliriz :) Ve sonuç olarak elit gemi :)

7. -onur5000-

-onur5000- User

Aegise hangi lazer atıyorsun bilmiyorum ama x1mi atıyorsunda agis patlamıyor ben şahsen 1dkda agis keserim :D yetenek bana vız gelir ancak vuruşun düşükse aegisi kesemessin helede sen goli isen

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Vuruş gücünüz x4 le minumum 50k olmalıki aegisli mücadele edebilesiniz.Aksi takdirde kaçacaktır.

İyi forumlar

9. Karanlık Mod dediği gibi yüksek vurmalısın ki patlatabilesin.Yoksa sabaha kadar sıksan nafile :)

Süreleri uzatılmasın çünkü gerek toplu savaşlarda gerekse grup kapısı 4 5 de uber kristallon keserken çok lazım oluyor.

10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Üyemiz gereken cevapları vermiş,soğuma süreleri o şekildedir. Hiçbir gemi ve kişi ölümsüz değildir bu oyunda, doğru stratejielri kullanmak gerekir ki, o kadar aham şaham bir gemim yok ve sperhead ile kalkansız konfide ( 30k x4 ile vuruyorum) aegis görevlerini bitirdim. Nasıl mı ? felç edici ile, tamir birimini genellikle son az dp kaldığında basarlar, helede dp tamiri ile aynı anda kullanırsa kaçarı yok :) felç ediciyi o anda çalıştırdığınızda kişi hem afallar hemde hızlıca dp si düşer olayı anlayana kadar iş işten geçer. afallamasından dolayıda kaçmaya çalışır güvede iş biter :) sperhead gemide 5lazerli :) herşey strateji :) sürekli dp basmasının sebebi ise, destekelr kısmındaki yetenek soğuma sürelerini azaltan destek cpusundan gelir. CD-b01 ve CD-b02

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.