Aegis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MiiniixMiiniix tarafından 28 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam,

175.000 Uriye deger mi yoksa credi ilemi alim ?

suan 500mio crediye gidio

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kolayca kredi biriktirebiliyorsanız tavsiyem kredi ile almanız.Fakat ben dayanamam çok uzun sürer ve ben aceleciyim diyorsanız uridium ile alabilirsiniz.

İyi forumlar

3. bence credi biriktir öyle al zaten yazdığına göre 500 milin varmış crediyle aldıktan sonra uriyle ekipmanını tamamlarsın

4. elimde suan 300mio var...

500mio crediye günde gidio demek istedim

5. Ucuzmuş biraz daha sabredersen krediyle alırsın.

6. aceleden yanlış okumuşum :eek: yinede farketmez kredi ile al derim

7. kardeş 5-2 de sağlam bir guruba gir orda korsan kes çöpleri topla baya iyi credi kasarsın ama aegis alacaksan 2. hangarın da olsun bende var 2. hangar olmazsa olmaz

8. 4 hangar var o problem degil.

kris mi kesim ? yoksa 5-2 yaratikmi ?

9. senberk99

senberk99 User

cubi grupla kessebiliyorsanız cubi kesemiyosanız 5-2 de grupla kesebilirsinz + pete oto topaylıcı alarak tüm kargoları alıp yandan %5 karla satabilirsiniz :D

10. Merhabalar;

Aegisi kesinlikle credi ile alın.kristallon,cubi grupları,korsan haritaları bunlardan hangisi sizin için uygunsa orada credi kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

11. peki tesekkürler

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunda Urıdıum o kadar değerliki anlatılmaz.Kredi ile yapılamayıp Urıdıumla olan geliştirme türü faaliyetleriniz için çok lazım olacaktır.

Her zaman Kredi ile alma imkanı olan Ekipmanları Kredi ile almalısınız.

Keyifli Forumlar.

13. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

zaten 200m eksiğin varmış kesinlikle kredi ile al uri gerçektende çok değerli

14. topaldim 500mio bakalim gece alabilcem mi :)

15. senberk99

senberk99 User

aldin mi merak ettim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.