Aegis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheLastStar™ tarafından 22 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

HANGİSİ ?

1. KALP tasarımı al.

oy sayısı 2
    50,0%
  2. Lf3 leri geliştir.

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Başka bi fikrim var. :D

oy sayısı 2
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar şuan 100.000 Uridium var.
    Bende elmas tasarımı var fakat ben kendi kalkanımı kendim dolduruyorum ve pek gerek olmadığının farkına vardım.Kalp tasarımı almak istiyorum fakat o da %5 lazer hasarını azaltıyor.Aegisin zaten lazer hasarı az.Pek fazla düşmana gitmiyorum daha çok cubikon kesiyorum ve zeta yapmak için paladayım, zeta yapıyorum.Sizce Kalp tasarımı mı almalıyım,yoksa LF3 lerimin levellerini mi arttırmalıyım.(Hepsi 1 lvl sadece 4 tanesi 2 lvl).Kalp alıp zeta yapıp aldığım parayla lf3 geliştircektim.Ganimet anahtarını da düşünüyorum.Hangi fikir daha iyi?
    22 arge (sadece kalkan yetenekleri dolu)
    17 lvl
    8 iris+PET 10 lvl
    3 HAVOC
    Alınabilirlik: 100.000 Uridium
    Etki: (%10) kalkan artırma ve (%20) darbe puanı artırma fakat (%5) lazer vuruşu düşürme

Son düzenlenen: 22 Aralık 2013
  2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar...

3. sacred

sacred User

hmm bnde aegis almayı dusunuyorum ve bunun yanında elmas dusunuyodum fakat gerek yok diyosun mantıklıda zaten doluyo yetenekten lf3 geliştirme lf4 günü kutu ac bence uridyumunla bu arada bildiğim kadarıyla uridyumlu urunlerin hepsi ihaleye cıkıcak yeni yılda yani buna kalpde dahil bence simdi harcama yeniliklere sakla veya argeye yatır

simdi söyle bişey aklıma geldi aegis elite alırsan %5 hasar o veriyo kalp alırsın onun avantajlarınla elite in yetenek avantajlarını kullanırsın ve hasarın değişmez ve sanırım o tasarımlarda ihaleye cıkıcak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2013
  4. kaansakal

kaansakal User

Bence yapabildiğin kadar cubi yap.Ama baktın cubinin uridiumu baya azaldı pala topla.
    Topladığın uridiumlarla Diroit geliştir.Boşver lf3 geliştirmeyi önce diroit geliştir.Sonuçta şöyle düşün1lf3 geliştirirsen en sonunda o lf3ler lf4 olacaklar ve geliştirmelerin yok olacak.Ama diroitlerin hep kalıcı olacaklar.Ayrıca 1 diroitte 2 lf3 veya 2 kalkan bulunur.Bu yüzden 1 lf3 yerine 1 diroit geliştirirsen aslında 2 tane kalkan veya 2 tane lf3 geliştirmiş olursun.Her türlü karlı olur senin için.
    Kalp uçuş düzenine gelince:
    Onun geminde işe yaraması için biraz kalkanın olması lazım bence bu uçuş düzenine 3-5 hercules tasarımın olmadan alma çünkü işe yaramaz.Uçuş düzenlerine boşuna uridium harcama.1 uçuş düzeni alana kadar git 1 diroitini 16 level yap.Ayrıca 8 diroitini 16 lvl yaptığında sepromlu 12-13k civarı vuruyorsun.
    Eğer diroitlerin zaten 16 lvl ise ne biliyorsan onu yap :)

5. Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.Parayı yılbaşına kadar saklicam 100 bin urinin üstüne eklediğim paralarla irislerimi geliştiricem.Şuanda cubiye devam kazanılan para geliştirmeye her gün 1 saat oyuna girsem diroitlerim 10 lvl olunca para kazanma artıcak ve daha hızlı kasıcam teşekkürler çok saolun

6. eray

eray User

iyi yapmışsın.lf3 ü geliştirmeni tavsiye etmem.lf4 var zamanla lf4 ün olur.uçuş düzeni soruna gelince elmas aegis için bence en iyi tasarımlardan birisi,kendimden örnek vereyim kasılırken vs.de elması kullanıyorum.palada da kalbi kullanıyorum(oyuncuların çoğunun yaptığı gibi).elmas la dp m 227.500 kalple 390.000 .düşman baskınında vs de kalp daha yararlıdır ama cubi tallon da filan elmas yararlıdır

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Geliştirmelerinizi lf4 bulduğunuzda lf4 lerde yapınız ve kalp uçuş düzeni ve bariyer alarak kasılmalarınıza ekstra bir güç katabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.