Aegis

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by FantasticLover, May 29, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ekipmanlarım;

8 Iris
    Cerrah
    15 LF3
    13 BO2
    Full Hız
    7 Lv. Pet ( kami 2 toplama 2 ticaret 2 )
    3 LF4
    14 Arge
    Elmas Güve Burgu Kalp

ve 159k urim var

sizce aegis almalımıyım kasılmak için hazır 80k olmuşken yoksa başka birşeymi yapmalıyım

2. Merhabalar indirim zamanında kamikaze 3 alıp + 1 aylık vip çekip aegis elite almanızı öneriyorum. Tüm bunları yaptıktan sonra rahatça kapı yapıp npc kesebilirsiniz ondan sonrada argeye yönelirsiniz ama bu sadece bir görüş tercih sizin.
    İyi Forumlar.

3. Önerinizi Değerlendireceğim teşekkürler ama başka önerileride beklemek isterim.

-UZMAN_ADAM- likes this.
  4. Bence cerrah gibi bir amiral gemisine sahipken baska gemiye yonelmen doğru olmaz.Ben şahsen double kapı odulunde zeta yapardım.Geliştirmeyi ise lf4 e ypardim.Iyi gunler

FantasticLover likes this.
  5. amiral gemisi fakat aegis le tallon v.s daha rahat keserim lf3 lerimi ve bo2 lerimi fullediğimde işe solo cubi bile kesebilirim diye alıyorum.

Thread Status:
Not open for further replies.