Aegis

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by yeniyim26, Sep 9, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. yeniyim26

yeniyim26 User

arkadaşlar aegis elit ile düz aegis arasında ne fark var biri 200k uri biri 80k uri net bir biçimde kullananlar farkı yazabilir mi ben ordaki açıklamalardan hiçbirşey anlamadım süreleri kaç dk oluyor kaç k can basıyor vs net bir şey yazan olursa sevinirim

2. alıntıdır!

Aegis (Sınıfı: Destek)
    Aegis gemisi tam anlamıyla pvp savaşlarındaki stratejileri değiştirebilecek bir tamir ve savaş gemisi. Gelişmiş tamir yetenekleri ile en çok beğenilen ve aranan gemilerden biri haline gelen Agegisin Dp tamiri, Kalkan tamiri ve Toplu tamir gibi birbirinden değerli 3 özelliği bulunuyor. Savaş anında darbe ve kalkan puanı azalan arkadaş gemileri hem tamir edebiliyor, hem de kalkan transferi yapabiliyor. Fiyatı 250.000 uridum.
    Avantajları;
    Yüksek darbe puanı tamiri imkanı, Toplu tamir imkanı ile bir çok gemiyi aynı anda tamir edebilme özelliği.
    Dezavantajları:
    Yeteneklerine oranla lazer alma sayısı goliden az durumda.
    Gemi Yapısı:
    Hız300
    Yük2.000
    Lazer10
    Jeneratörler15
    Piller15.000
    Darbe Puanı275.000
    Roketler3.000
    Ekstralar3
    Tasarımları;
    [​IMG]Aegis Veteran, size %5 tecrübe ve seref bonusu kazandırmaktadır.
    [​IMG]Aegis Elite, sizlere %5 ekstra hasar bonusu verir. Ayrıca “Tamir Birimi“ sürelesini %50 arttırır. “Kalkan Tamiri“ yeteneğinin süresini %20 ve “DP Tamiri“ yeteneklerinin süresini %10 kısaltır.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Üyemize cevap için teşekkür ederim.

Aegis Elite daha fazla can ve kalkan basma özelliğine sahibtir ve özelliklerini Aegisden daha kısa sürede kullanabilmektedir.

İyi forumlar.

4. Pek fark yoktur sadece bir özellikten azalttıklarını diğer özelliğe eklemişler. O kadar uridium vermeye kesinlikle değmez.