Aegis ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 10 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bende 200 bincik besleme duruyor helalinden :D ama rsb yok 50-55 k falan vuruyo benim gemi ama oyuna da giremiyorummalesef :(

2. benimde 46 falan :D ama biliyorsun bu bilek işi :D

3. tabiki ne taktikler dönüyor evlerden uzak :D

mod geldi sen bi suskunlaştın :D:D

çağırıyodun o kadar bak ne oldu şimdi :D:D

4. sus sus çaktırma :D yükledim resmi gözün gemi görsün ;)

Modum 1 yıl sonra oyunu tekrar bırakma ihtimalim var. Üni. sınavına hazırlancam. Yine de aegis alayım mı ? işime yarar mı ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 May 2014
  5. 6 ay boyunca hesabının süresi var 6 ay sonra hesabın kapanıyor...

6. kardesm girersin arada ya

7. Aynen alayım o zaman değil mi dadaş aegis

bu arada aegisi aldıktan sonra 3 tane kapı yapcam toplam 150.000 uridium gelcek o uriyle napayım güvemi alayım irislerimi geliştireyim (sadece 2 si 16 diğerleri karışık) zeusamı biriktireyim yoksa 2.hangar mı alayım ?

8. önce 2. hangar kardeşim sonra güve (güveyi çok bekletmişsin baskında ne yapıyosun) sonra da zeus

9. aegisi aldıktan sonra

önce güve :D

10. Zeusu 5.plana attın ama sen :D benim dedigim o 3 kapıdan biri gamma. gammayı kamisiz yapacam yalnız :D

11. girme bile kamisiz gammaya :D 30 saat sürer demedi deme :D
    merhaba de ye gel bak adam ne diyo ya toplamaz mavi bey dio :D

12. :D zeus yerine aegis+güve alsam hata yapmam dimi :)

13. yaw aegis alacan sonra diyecnki benim gemi az vuruyo sen kredi kas krediyle al aegisi boşa 250 bn uri verme derim :D

14. of çok pis kararsız kaldı zeus or aegis :D

15. bide benim zeusu sona bırakmaktaki niyetim özel bi güne denk gelirsin zeus parçası bulursun hop zeusun fiyatı düşer ondan yani

kardeşim bak cidden yazık etme o kadar uriye yaw credi biriktir bas gitsin kapı yapıyon zaten uçar kredin klandan da yardım alırsın sonra aegis sende 250 k uriyle de hem hangar hem güve alırsın 100 de sana kalır

16. sen olayı çok yanlış anlamışsın kanka :D ben kutularımı zaten hep zeus gününde açıcam en az 270 k uriye düşürcem :D yada aegis almam 382k da alırım

17. bak illede uri verip alacam diyosan uri indirim paketi al 32 liraya pren de vardır zaten tasarrufun dibini görürsün bak :D

18. ben 1 milyar krediyi birikterene kadar ohooo klan yardım yapmazki iris hariç yardım yok :)

vip yok + alamam :D

19. sen gelsene mmo ya seni ceo ya aldıriim ben :D

yaw sende illede verecem uriyi diyon :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.