aegis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 5 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aegisi crediye almakmı dha kolay uridiumlamı ? yada ben uri çekicem alayımmı ? 500 k uri çekicem aegis almayı planlıyordum hgerisine arge ucus düzeni aegis yerine başka fikri olan 27 lf3 4 iris 15 bo2 15 en iyiz hız kalp var 13 arge ?? 1. soruyu ilk olarak cevaplarsanız sevinirim :)))

2. Merhaba ,

Şu aralar sanırım kredi ile almak zor yani yüksekten gidiyor. 1 milyar yada üzerinde kredilere alıyorlar ticaretten. Oynadığınız server'a göre de değişebilir.

Bazıları Aegis alıp kasarak ekipman , arge v.b. şeyleri alabiliyor.

İyi forumlar.

3. Sy. KIYAMET modum ben tr6 serverindeyim hep 1 milyar uzerinden gidiyor size före hangısıyle almak daha kolay ? yada aegis almayıp ne ayalım yardımcı olurmusunuz ? :) diğer üyelerdende yorum bekliyorum :D

4. Prophecy

Prophecy User

bence uridiumla alma credi biriktir o sırada diğer eksiklerini tamamlayabilirsin

5. yourumn için teşekkürler fakat aklıma takılan şey su aegisi uridiumla alsam bayabi uri gitecek gitsinde vurusda dusecek hem o uriye baya bi şey alırım hadii onu geöelim 2. sorun 1 milyar credi ben kasamam :D daha risler full değil benm aklıma yattı uriyle almak yine yorumun ıcın tşk diğer uyelerin düşünceleride benm için önemlidir lütfem yorum yapalım )

6. -onur5000-

-onur5000- User

1 milyar kredi kasarsan muhtemelen 200k urinde olur ( çünkü sanırsam full tallon kesersin ) ben citadel için bir haftada 1171 tallon kesmiştim tek başıma :D o yüzden senin tercihin kasarken ister uriyle ister kredi ile alırsın

7. 400 m credi kasmak demek işte ama kasabilirmiyim sizce bu çarla irisler eksik daha tanesi 80 den gidiyor sende çok fazla kasmışşsın çarının özellikleri ne ? yazarsan sevinirim yani sen sanırım citadeli ticaretten adlın :D
    aegis niye almadın birde citadel aldın veya aegisin varsa memnunmusun hangı gemiyi onerirsin ??

Son düzenlenen: 7 Haziran 2014
  8. kardeş. 1 milyar krediyi kasana kadar 250k urin olur. arkadaşalrın da dediği gibi. çek uriyi al aegisi. kalan uriinin hepsini argeye yatır. goli ile mesela 1 saatte 3k uri kasıyorsan. aegis ile 1 saatte 5k uri kasarsın. (rakamları salladım.) aegis oldugun zaman cubi gruplarına da girersin ordan da uri kasarsın. ben öyle yapıyorum. goliyle kasamadıgım uriyi aegisle rahat rahat kasıyorum. ve talonu kıpırdaman kesersin.
    vuruş azalır demişsin. evet etkisi olur ama. özellikleri sayesinde farkına bile varmazsın :):)

9. uri al

10. tmm arkdaslar yorumlarınız içöin teşekkürler yarın alıyorum aegisi :=)

11. sunucuna göre değişir bizim sunucuda 1 milyara gidiyor yani eğer yapabilirim diyorsan credi ile al ama yapamam diyorsan uri ile alman daha mantıklı

12. daha irislerim full olmadıgından uriyle alacağım cevabın için sağol :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.