Aegis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ƒĮĢĦŦ•4•ƒГ∑∑ĐΦM• tarafından 10 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Gemim Aegis full İRİS full lf3 full kalkan full hız Kalp Uçuş Düzeni Pet yok 2hangar Diğeri
    Diminisher.

Server tr3 şuan nasıl iyi uri ve credits kasarım ?

bitek beta açık tallinlerde patladım bikez.

2. pala kasıp zeta aç ama tr3 pala bakımından pek sakin olmuyor vip varsa sorun olmaz gerçi fazla

3. Malesef zaten şuan baskın var 2-6 da Palla çok kötü kesiyorlar bu arada lvl 17 şeref 900k (şirket değiştirdim)

4. bende eicim 2-7 de kassan 30k kasarsın aslında günde ben o özellikte goliyle 30k kasıyordum

5. Napmam lazım okadar kasmam için

Goli iyise diminisher var ona geçim.

cevap veren yokmu.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ağustos 2014
  6. Merhaba ,

Seri olarak Kristallin yada Kristallon imha edebilirsiniz. Yada bir kaç kişi Cubikon imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Daha kesin bir uri ve credi kasma taktiği yokmudur ?

Birde sizden istediğim bu gemiyle beta yapılırmı ?
    Tallinlerde patladım birkez.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben son 10 gündür sadece kamikaze ile x-5 haritasında arkama topladığım yaratıkları patlatarak credi ve uri kasıyorum hem lazerim boşa gitmiyor hemde beslememi devamlı arttırabiliyorum vip var ise bence denemelisiniz birde kasıldığınız uri ile credi kasmak istiyorsanız pet ticaret modülü 3 seviye alarak cubicilerin arasında toplama modülünü açarak topladığınız hammaddeleri %30 bonus farkıyla satarak credi kasabilirsiniz.

Jameika-TR bunu beğendi.
  9. Nefes FM saolunda bende pet yok :)

Betayı yaparsam alıcam işte de betayı nasıl yapıcağımı bilmiyorum Tallinlerdeyim birkez patladım

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kapılar pet olmadan biraz zor bence pete biraz daha önem vermek lazım çünki pet gerçekten size en büyük yardımcı hız konfisi ile kaçarak kesim yapın desem eğer internetiniz yavaş ve takılma ve donmalar varsa çok zor olacaktır birkez daha patlamanız çok yüksek Konunuzu okumadan yazdığım için petinizin olmadığını bilmiyordum:)

11. biraz kasıyor ama kaçarak kesmeyi denerim dicemde net bir taktik varsa patlamıyim :)

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Pet yoksa net bir taktik sadece kaçarak kesmektir yapabileceğiniz çok fazla birşey yok maalesef tabiki diğer arkadaşlarımızın yorumuda çok önemli biraz daha bekleyin belki taktiği olan bir arkadaşımız yorum yapabilir.

13. Saolun Nefes FM Birde

Kaçarak kesmek için konfiye lf3 ve full hızmı koyucam normal konfiylemi kasıcam

14. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet full hız koyabilirsiniz ama biraz daha bekleyin diğer üyelerimiz belki farklı yapıyor olabilir.

15. DELI•VAR

DELI•VAR User

Bu zamana kadar pet alman lazımdı kapıları kami3le yaparsın kolayca tallinleri kami3le 5dkda bitirdiğimi hatırlıyorum

16. ne bilim arkadaşların tavsiyesi üzerine pet almadım masraflı dediler

Peki şuan 18k uri nasıl hızlıca 50k ya kasabilirim pet için

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ağustos 2014
  17. -yeter123-

-yeter123- User

Levelin ve oyun süren ne kadar?Oyuna hiç para yatırdın mı?

18. 17 level oyun sürem değişir istersem 10saat istersem 15saat istersem 1saat her türlü bana uyar.Ara ara yatırırım 2ay sonra 1m uri çekicem

19. kamize 2 vardı bende üstlerine atıyordum canları gitmiyordu bile :D 1:30 saatte bitirdim talonları :D

20. Talonlar benim bildiğim dalmıyolar sen dalmayınca kapıdada öylemi ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.