Destek Aegis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VΛLVE™ tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Merhaba
    İngiltere1 serverinde oynuyorum gemim full elit yani tek başımma 1 dakikada falan kris veya çok kısa sürede lokum kesebiliyorum
    Aegis 400-450 m gidiyor bende şşu an 111m var ve 16k uri var
    skylabtan hızlı gönderip mi yapayım yoksa kris lokum keserek mi?
    Bu arada klanım genel sırada 4. ve güçlü bi klan klandan para istesem belki verirler ne yapayım sizce şimdiden teşekkürler...

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,
    Geminizin full olması sizin kredi kasmanızı kolaylaştıracaktır.Klanınızın sıralamasıda iyi,eğer kredi kesiliyorsa Klanınızdan yardım alın.Hızlı gönderim yaparak urıdıum harcamanız pek mantıklı gelmedi bana.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ocak 2015
    skayra1 bunu beğendi.
  3. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum bi ara 100k uri vardı hızlı gönderip satmayı düşündüm ama hepsini arge yaptım ve pişman oldum keşke hızlı gönderseydim

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arge yaparak daha iyi yapmışsınız.Kredi kasmanın birçok yolu var.Onları deniyebilirsiniz.En başta klanınızdan alabilirsiniz.Yinede tercih sizin.Urıdıum ile de hızlı gönderi yaparak kredi kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.