aegise droid ucus duzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pr00FSTr1kE tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aegisim aklmda elmas ve bhrgu var elmas yyzde 75 se burgu yuzde 25 dusnuyorm oda hasari yani verdii hasari yuznden yuzde 5 yuzde yirmi sekli yuznden cok havali kararsz kaldm hangisini alsam burgu cok cazip glzkuyor havali ama aegise daha cok uyuyor elmas napsam bilemedm oda burgu fazla lazer ats gucu vermiyor 10 k vuruosam 2500 artriyor

2. Burgu çok fazla hasar arttırır. Genelde pvp de x2 ve x3 kullanıldığından burgunun etkisi 2-3 katına çıkıyor. Fakat aegis için burgu iyi olacağını sanmıyorum.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Önce elması al.Kasılırken kalkan yeteneğinle birleşince kalkanın hemen bitmiyor daha seri yaratık kesiyorsun.Tabi bu dediğim için en az 250 bin kalkan lazım.Neyse elması alınca seri şekilde kasılırsın daha sonra burguyu alırsın kafanda da soru işareti kalmaz.Şahsen ben öyle yapıyorum şu anda:D

4. geminin içeriğini verirsen daha doğru öneri yapılabilir. Şu durumda Elmas diyorum çünkü vuruşun azmış zaten.

5. senberk99

senberk99 User

Elmas gerçekten güzel duruyor aegiste

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak her zaman kasılmak için elmas uçuş düzenini tavsiye ederim.Burgu uçuş düzeni de iyi bir düzen %25 hasarı arttırıyor fakat bazı özellikleri çok fazla düşürüyor.Bu yüzden dediğim gibi ilk elması ardından burguyu almanızı öneriyorum.

İyi forumlar

7. WolfWar

WolfWar User

Tek keline aegis için kesinlikle kalp diyorum.

8. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bence kalp, elmas, kıskaç, güve karması aegis için kaçınılmaz bir düzen.Eğer ilk defa düzen alıcaksanız kalp alın.Daha sonra elmas güve kıskaç yapın.Savaşlarda farkı göreceksiniz.Tabi kıskaç yerine burgu uçuş düzenide düşünülebilir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.