Öneri Aegise Gelmesi Gereken Modüller

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Zer0DayLover tarafından 4 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce ?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
  1. Selamlar ,

Biliyorsunuz ki Aegis artık neredeyse kullanılmıyor benim gibi Aegis sever değilseniz haritada pek kullanan yok. TR-3'de Aegis önceden çok vardı ancak hammerclaw bile kullanılmıyor yeni gemi olmasına rağmen.

Önceden Saturn Aegis konum vardı ancak gördüğüm kadarı ile modüller daha mantıklı bir tercih olmuş ve sanırım BP bu konu üzerinde güzel yeniliklere imza atmış yani tasarım çıkarmaktansa mevcut özellikleri modüller üzerinden sunmak daha mantıklı.

Aegise bir buff gelmesi gerektiğini düşünmekteyim bunuda modüller üzerinden sağlamak mantıklı olacaktır.

Burada ki amacım Aegisi ve Hammerclawı normal destek gemisi dışında farklı rollerde verebilmek , yani birden fazla modül konfigrasyonu ile stratejinizi harita , teke tek , R-zone , UBA , PVE gibi savaşlarda tek düzelikten daha farklı bir şekilde kullanabilmek. Aegisin doğası gereği çok yönlü bir gemi , bu modernizasyon olacaksada çok yönlü ruhunu kaybetmemesi gerektiğini düşünüyorum.

DMG-AE01

PVP ve PVE %8 Aegis serisi tüm gemilere ekstra hasar bonusu verir + %5 kaçınma (lazer veya roket tarafından vurulmama ihtimali kısaca miss) bonusu verir.

SPC-AE01

Tüm Aegis sınıfında ki gemilere %5 hız kazandırır , roket hasarını %3 artırır.

SHD-AE01

Tüm Aegis sınıfında ki gemilerin kalkanlarının hasar absorbesini %10 artırır (kalkan puanı değil kalkanın emdiği hasar). Fakat geminin hızını %5 azaltır ve kalkanların tekrar yüklenme süresini %5 uzatır (savaştan çıktıktan sonra kalkanların dolma süresi)

SPC-HAMAE01

Tüm Aegis ve Hammerclaw sınıfı gemilerin yetenek soğuma sürelerini %15 kısaltır fakat darbe puanını %5 ve %5 kalkan puanını azaltır.

HP-AE01

Aegis sınıfı tüm gemilerin darbe puanını %10 arttırır aynı zamanda kalkan tamiri 15.000'den 20.000'e çıkarır , tamir ışını ve tamir şamandırası yeteneklerinin 20.000'den 25.000 tamire çıkarır fakat lazer hasarını %5 düşürür. Yeteneklerin soğuma süresi %10 uzar. Ayrıca Aegis Elitte kullanılırsa +1 saniye daha fazla kalkan tamiri yapar.

SHD-HAMAE01

Aegis sınıfı tüm gemilerde ve hammerclaw gemisinde %20 kalkan bonusu sağlar %5 roket hasarını azaltır.

SPC-HAMAE02 (Takım savaşları için baz alınmıştır)

Aegis sınıfı tüm gemiler ve hammerclaw gemisine yeni bir yetenek kazandırır , 7 saniyelik kalkan tamiri şamandırası. Bu şamandıra darbe puanını tamir eden şamandırayı baz alarak farklı bir konfigrasyon eklenerek aynı şamandıranın kalkan için tamir versiyonu geliştirilmiştir.

Saniyede 20.000 dost ve kendi geminin kalkanlarını tamir eder ancak bu şamandırayı kullanırsan DP şamandırasını yetenek bittikten 3 saniye sonra kullanabilirsin , DP şamandırasını önce kullanırsan bu kalkan tamiri şamandırasını 3 saniye sonra kullanabilirsin.

Boş zamanımda bir etkinlik planı tasarlanacaktır. Bu modüller o etkinlikte verilecektir.

Son düzenlenen: 5 Kasım 2020
  2. NoName45_

NoName45_ User

Benim eskiden çok sevdiğim gemilerden biriydi ama hasarı açıkcası yetmiyor artık bazı şeylere :D bence bir çıt dmg modülü gelse ya da dmg buff'ı alsa fena olmaz.. Oyum evet :)

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konunuz indeks bölümüne eklenmiştir. Gerekli oy gelirse raporlara eklenecektir.

İyi Forumlar.

4. Teşekkür ederim

Titan. bunu beğendi.
  5. Konu gerçekleşti

6. Ciddi misin?

Hangileri geldi?

7. kararsız mödüller .d.d.d.d.d

ateistkeci bunu beğendi.

8. Aegis elite'e gelmemiş. Yahu Aegis veteranı kimse oynamıyor bile :D

Klasik BP şaşırmadım. Hani bari tüm Aegis serisinde kullanılabilir olsaydı bu modüller.

9. rastgele duşuyor oyun degişti gir bak .d

10. Yok be aga sınava çalışıyorum pek giremem. Sınavlar bittikten sonra belki girer bakarım oyunun şu an durumu pek iç açıcı değil. Millet sıkıntılardan hala şikkayet ediyor ben 1 seneye yakın ara verdim oyun iyice düzelsin geri dönerim belki.

Ben boşalttığım gemiyi toparladım 3-4 ayda kafam rahat. Zaten hercules ve havoclar vardı. BO2'ler 16 seviyeydi onları satmıştım ama pek sorun değil BO3 geldi onlarıda fulleriz.

Sayfayı Paylaş