Aegise Neden Düzgün Tasarım Gelmiyor ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 7 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bana Katılıyor musunuz ?

1. Evet

71,4%
  2. Hayır

28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Goliatha hala deli gibi tasarım geliyor vengance e geliyor. Tartarus zaten ayrı bir şey demeye gerek yok.

Neden Aegise düzgün bir şey gelmiyor ?

Güncelleme fikir havuzunda bunun hakkında çok fikirim var fakat savaşlarda işe yarayacak yani modern savaşlara yarayacak bir tasarım sizcede gelmesi gerekmez mi ?

Goliathın 50 ye yakın tasarımı var vengancein 30 civarı.

Fakat aegisin o kadar tasarımı yok ve tasarımlar pek kullanışlı değil

Özelliksiz bir tasarım gelsin demiyorum ne bileyim frostbite Aegise goliath x gibi buz atma yeteneği verilse çok iyi olur. Veya blaze Aegise +2 lazer slotu gelse ne güzel olur.

Bakın bana konu aç demeyin konum güncelleme fikir havuzunda var hemde bir çok konum var.

Fakat hala goliath goliath goliath arkadaş zaten goliath güçlü , Tartarus desen hızlı , Vengance desen hızlı cerrah desen hızlı Aegis hantal.

Artık bir şeyler getirilsin ya adam akıllı bu gemiye işlevi özelliği güzel olan bir şey getirin özelliksiz bir şey getirmeyin.

Şimdi bazı arkadaşlar şunu diyecek:

Can basıyor kalkan basıyor...

Şimdi şöyle bir şey var arkadaşlar sizden şunu bir kere kafanızdan çıkarmanızı istiyorum.

Aegisin bastığı can gelen hasarda %100 erimektedir üstüne verdiğiniz hasar dpye kalkana işliyor karşınızda Spectrum yok. Ben yıllardır Aegis kullanıyorum hasarı düşük fakat dp basması azda olsa hayat kurtarabilmekte.

Tartarus geliyor diyelim ben bu adamı kesecem adam kaçıyor can yenileyip duruyor bende yapıyorum yapmasına kesemiyor sonra adam toplayıp 5 kişi beni kesiyorlar hepside pusat tartarus. Yani demek istediğim şey şu Aegis bu durumda hantal kalmakta ve hasarı düşük kalmakta açık hedef bu durumun düzeltilmesi gerekli. Vurkaç yapıp duruyorlar. Bende beceriksizlik yok arkadaşlar emin olun sorun bende değil ben bu adamlara ne yapayım şimdi ? Aegisde 5 tane hızlı gemiyi kesmek imkansızdır hepside Full + full.

Siz 5 ininde canını azaltsanız kaçar dururlar tamam ona bir şey demiyorum ama AEGİSİ çok geride bıraktılar.

JUPlTER bunu beğendi.
  2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

İsteğinizi ilettim,konularınız var ancak bu konuda tam istediğiniz aegis tasarımını ve görselini de ekleyip konu oluşturursanız daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

3. Saturn Aegis Spearhead citadel...

Link verebilir miyim ?

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biliyorum o konuları farklı bir tasarım ve sadece aegis olarak düşünerek yazmıştım.

146 oy almış tekrar gündeme getirip iletelim:)

İyi forumlar.

5. Spectre Aegis tasarımı konusuda var.

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Tekrar tekrar ilettik ancak biliyorsunuz onlarca ülke oyuncular ve istekler değişebilir.

Merkez bu konuda değerlendirme yapıyor.

Bence de bir oyuncu olarak aegis için güncelleme gerekli, ancak nasıl bir düşüncedeler bilgimiz yok.

Umarız gerçekleşir.

İyi forumlar.

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.