Aegise yeni tasrımlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [SİNOPLU-KAPTAN] tarafından 14 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Aegise yeni tasarımlar gelsin mi?

1. Evet

68,4%
  2. Hayır (Neden)

31,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aegise kalkan ve saldırı tasarımlarıda çıksa güzel olmazmı bir yarışma yapsak fikirleri alarak aegise tasarım çıkarsanız malum aegisin görünüşüde pek hoş değil goliath tasarımları gibi görünümüde değişse çok iyi olmazmı??

2. oyun zaten cıvıtmış halde dahada karıştırmaya gerek yok bence

3. Vuruş kadar kalkan tasarımıda önemli

4. tabutçu99

tabutçu99 User

-1 zeten eagies güçlü

5. ageis o kadar guçlu degil dp basıyor sadece full biri hemn kesiyor

6. titans___

titans___ User

aegis çoğu gemi için zor olabiliyor kendimden biliyorum he sağlamsa gemi zor lanıyor beni kesmekde kalkandaki konfşidysem adam güve açıyor güçlendiricilerle 700bin kalkanda kami varsa yıpranıyor ama iyi kaçıyorlar vipken ama haklısınız oyuna öyle yenililklerin birini çözemeden birini getirdiler adminler kızmayınz size demiyorum bunu yapanlar dışarda şimdi tasarımları aegii citayı falan bence bunları direkt crediyle satsalarrda olurmuş yani ihale bile çok bunlara burda parayı adamlar rsb ve bu beyaz için kapı yapıyorlar ben mcb -50yle bile çok kesiyorum ama 2 herculesim ne acıklı değilmi_?

7. kapıya ara ver biraz

8. Wallaha savaşmayı ve kullanmayı bilirsen Aegis'ten kral gemi yok ... Hele ki Aegis elite kullanıyorsa bence çok büyük avantajı var zaten ..

9. sensizim68

sensizim68 User

-1 2 tane tasarımı var saten yeni tasarımlarda cıkarsa agiesi kesen olamaz o zaman

10. Aegis güçlü yazmışsınızda sürekli 5 tane silah slotu eksik hem dediğinize bakılırsa goliath güçlü onada tasarım olmasın bigboya tasarım çıksın öyle mi? mantığınız çok saçma ve aegis düşmanlığından ibaret bence

11. Olabilir

12. bence olmalı ben hem goli hemde aegis kullanıyom vuruş düşük kalıyo aegis goliye rakip oldu golisi olanlar - atıyo

13. aegisin dp ve kalkan basma yeteneği var bu yüzden golininki gibi tasarımlar olmasını istemem mesela kalkan doldurma gücünü %50 arttırır ama dp şamandırası süresini %30 kısaltır gibi özellikler veren tasarım gelebilir.aegisi avcı gemiye dönüştürmek iyi bir fikir değil

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.