Öneri Aegise Yeni Yetenek "Active Protection"

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 13 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu ?

1. Evet

76,9%
  2. Hayır

23,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba arkadaşlar biliyorsunuz cerrahıydı pusatıydı tartarusuydu derken herkes vur kac yapmaya basladi Aegis geride kaldi.

Benim onerim yeni bir yetenek gelmesi:

Active Protection:

Bu yetenek Aegisi 3 saniye hasar işlemez yapar ve hızını 5 saniye %5 artırır üzerinizde ki düşman yeteneklerinin etkisini kaldırır. (Yavaşlatma dahil) düşmanların size kitlenmesini bozar yani ema ve insta görevi görüyor.

Yeteneğin görüntüsü

Soğuma süresi 40 saniye %50 guclendirici ile 20 saniye.

Bu yeteneği uridium vererek geliştirebilirsiniz ve daha güçlü hale getirebilirsiniz 5. Seviyeye kadar yükseltilebilir. Seviye başına yükseltmede bonuslar:

2. Seviye: 3.25 saniye hasar işlemezlik 5.25 saniye hız. Ücret: 3000 Uridium 1000 Seprom

3. Seviye: 3.50 Saniye hasar işlemezlik 5.50 saniye hız. Ücret: 4000 Uridium 2000 Seprom

4. Seviye: 3.75 saniye hasar işlemezlik 5.75 saniye hız. Ücret: 5000 uridium 3000 seprom

5. Seviye: 4.00 saniye hasar işlemezlik 6.00 saniye hız. Ücret: 6000 uridium 4000 seprom.

- yönleri:

Roket atarların hızı %5 roket hasarı %5 azalır.

Son düzenlenen: 14 Ocak 2017
    anakin5555 ve WolfWar bunu beğendi.
  2. anakin5555

anakin5555 User

Aegise harika bir 4. Yetenek :).
    +1

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.

3. Konu güncellenmeye devam edecektir bu yetenek geliştirilebilen ilk yetenek olacaktır. Görseller gelecektir.

anakin5555 bunu beğendi.
  4. anakin5555

anakin5555 User

Harikasın :)
    Güncel.

5. Gelirse Güzel Olur +1

anakin5555 bunu beğendi.
  6. Ufak bir görsel eklenmiştir.

Devamı gelecektir.

7. WolfWar

WolfWar User

Güzel bir fikir. Aegise 4.yeteneğe ne şekilde olursa olsun ihtiyaç var +1 :)

8. Diğer gemiler 4.Yetenekli aegis 3 yetenek bu arttırılabilir ancak Böle bir özellik bence abartı diye düşünüyorum yani illa yeni bir özellik eklenecekse Kalkan podu bırakılsın o kalkan bassın
    Ancak böyle bir yeteneğin uygun olmayacağını düşünüyorum

9. Kalkan podu daha op olur.

10. OP Derken ? Birbirine benzemesi açısından öle dedim

11. Kalkan podu gelirse 15 saniye 15 k bilemedim 20 k basar. Toplu savaşlarda daha fazla işe yarar fakat toplu savaşlarda ilk Aegis kesilir bunun pek anlamı kalmaz.

daha op olur.

Fakat Active Protection yeteneği gemiye biraz daha dayanıklılık eklemekte yani toplu saldırılardan kurtulma olanağı sağlıyor buda ölmemeniz için önemli bir şey bence.

Aegisede bu lazım.

12. yetenek yerine lazerleri çoğaltılabılır 10 yerine 13 olabılır mesela daha iyi olur...

13. Onunla ilgili konum mevcut.

14. anakin5555

anakin5555 User

Güncel.

15. Güncelll.

16. mantıklı +1 olmalı

17. Citadele gelse daha iyi olurmuş sanki :)

18. Guncel

19. _DODGE_

_DODGE_ User

Güncel.

20. Güncell...

anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.