Aegis'i Emekliye Ayırmalı Mıyım ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Zer0DayLover tarafından 8 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar ,

Yılların Aegis oyuncusuyum bilen bilir , fakat bu hammerclaw geldiğinden beri sanki Aegis oyunda ki üvey evlatmış gibi muammele görüyor pek güzel buff getirilmedi , hasarlar çok arttı ne yetenek sürelerinde bir değişiklik var nede saldırı gücünde...

Kafamda Hammerclaw almak için kapı yapmak var fakat bilemiyorum... Aegisi emekliye ayırmak gerekli mi ? Baskınlarda her zaman kullanırdım özellikle tek olduğum baskınlarda... Kasılırken benim için çoklu role sahip çok amaçlı bir gemiydi.

2. uzayl80

uzayl80 User

ageis güzel bir gemidir kulanmasını bilene tabii kasılmak icin uygundur ageis tamir özeliği var bundan faydalanırsın gerci ben ageyi kulanmıyorum solars kapı icin ve venom kasılmak icin kulanıyorum karar senin hammer yerine caborg al derim oda güzeldir

3. valla yeni gelecek olan %10 vuruş ve 15 kalkan desteğiyle sanırım kullanılabilir olacaktır..

_-Thanatos-_ bunu beğendi.

4. Ekstra destekler mi gelecek :eek:

DarkOrbit beni kalbimden vurdu...

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

İlerleyen süreçlerde aegis gemisine modüller ekleneceğinden bu kararınızı tekrar düşünün derim :D .

İyi Forumlar.

6. Diyorsunuz :eek:

7. %15 npc
    bide şuanki etkinlikte %15 kalkan var % 5 veya %15 lik dp modulunu bulman lazım
    ama genede işe yaramaz

8. PVP hasarı yok mu şimdi ?

PVP hasarı yoksa ne anladım bu yenilikten...

9. Besyokar

Besyokar User

Siz önce aegisin maliyetine bakın bide hammerclawın dalga mı geçiyorsunuz nedir anlamadım açık arttırmadan alınan gemi 450 oil ve mikrotrans hibrit isteyen gemiden daha mı güçlü olsun ne yaşıyorsunuz anlamıyorum

10. Aegis zaten fiyat performans gemisidir , Hammerclaw ise tamamiyle Aegise getirilmeyen güncellemeler fakat Aegisin kopyası niteliğinde bir gemidir. Şunuda belirtmem gerekir ki maaliyetin fazla olması güç dengesini değiştirmiyor.

Ona bakarsanız siz açık arttırmadan saatlik olarak goliathda alabiliyorsunuz ve goliath her halükarda Aegisden üstün bir gemidir fakat Aegis tamamiyle ekonomik bir gemi olduğu için oynamasını bilen Goliath kullanan kişileri keser ki şahsen zamanında az yapmadım. Ayrıca inanın bana goliath daha ucuza satılıyor açık arttırmadan.

Cyborg ve hammerclaw ise inanılmaz dengesiz gemiler , yani şunu belirtmem gerekir , Cyborg , hammerclaw alan zaten tek atmakta , ben sadece Aegise bir yenilik getirilip getirilmediğini öğrenmek istedim yani bu konuyu açmamın sebebi budur şayet kullanışlı değil güncelleme getirilmediyse Hammerclaw almak istediğimide belirttim.

Ayrıca şunuda belirtmek gerekir 16 tane lazerinizin olması çok güçlü olacağınız anlamına gelmiyor , cerrahın cyborge yakın hasarı var , pusatın cyborge yakın hasarı var , bu gemiler çok kolay bir şekilde Aegisi kullanmasını bilen bir kişi tarafından keklik gibi avlanır.

Siz gerçek hayatta bir bilgisayara 10 k vereyim beni 10 yıl götürsün mantığı ile mi bilgisayar alıyorsunuz yoksa daha ucuza aynı güçten fazlasını veren parçalar satan markanın malzemelerini toplayıp daha ucuza aynı performansı gösteren bir cihaz mı alıyorsunuz ?

Son düzenlenen: 8 Ağustos 2020
    Dontforgetme ve BelongDemirhan bunu beğendi.
  11. [​IMG]
    bide hammerclaw %7 hasar var o bende yokmuş chrominde kascam alcam :) .

buda hitac etkinliginde gelcek olan %15 npc modul tabi %12 duşurulebilir venom gibi

Sanırım Do seni sevindirmiş yeterince :)

hız modulu lazım ageis ve hammerclawa kanser olmak istemiyorsan :)
    çıkarmı bilinmez

12. PVP için hasar modülü yok mu şimdi sadece NPC için mi var :S

Birde bu modüller nasıl çıkarılacak onu anlayabilmiş değilim tam...

13. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Dilerseniz Buradaki bağlantıya tıklayarak şuan oyunda olan modülleri ve özelliklerini görebilirsiniz. SSS'de görüldüğü üzere Gemi Yükseltme modüllerinin çoğu etkinlikler ile elde edilebilmektedir.

Konu Yeni Başlayan üyelerimizin, buradaki görüşlerden faydalanması amacı ile daha uygun bir bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

Zer0DayLover bunu beğendi.