Aegisin yararını görürmüyüm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MФЛSТΣЯCΛТ[iŁŁΣGΛŁ] tarafından 28 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ekipman yönünden ful gemim var arge sayısı 24 , 8 iris tasarım olarak kalp var . 330 k civarı da urim var. %35 indirime sahip kod kazandım ben bunun üstüne avantaj çekip %60 indirim yapıcam. Aklımda uzun süredir uriyle specrum tasarımı krediyle aegis tasarımı nı almak vardı. Şuanki fikrim ise hem spectrum hem aegis hemde güve düzeni almak var hepsi 240 k uriye mal oluyor. Geri kalan uriye de 26. argeyi yapmak istiyrum. Sizin de görüşlerinizi almak istedim. Klanımla sürekli istasyon baskınlarına gidiyorum aynı zamanda uber ve cubikon da kesiyorum. Aegis almam da yarar var mı veya daha farklı nasıl bir yatırım yapabilirim

Son düzenlenen: 28 Eylül 2015
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegis gemisinden almanızı tavsiye ederim.

Eğer klanla birlikte baskınlara gidyorsanız,hem size hemde klan arkadaşlarınıza faydası olur.

Elite tasarımını aldığınızda da yüzde 5 fazla vuruş gücünü elde etmiş olursunuz.

Spectrum tasarımıda baskınlarda iyi oluyor.Fakat özelliğini tekrar yüklemesi bakımından biraz bekliyorsunuz.

26.Argeyi yapma fikrinizde güzel.Güve uçuş düzeninide alabilirsiniz.Baskınlarda faydası olur.

Keyifli Forumlar.

3. Krediyle almayı düşündüğüm aegisi uriyle alacağım tasarımınıda açık arttırmadan alabilirim. Hımm yani doğru yönde tercih olur. Bbi 10 apis parçam olsaydı apisi hemen inşa edebilirdim 5 parçam oldugu için 410 k uriye mal oluyor indirimle hemde.

4. arge yap bütün uriyle bende 705 uri vardı ve kod almıştım gunluk dosyalarındada indirim vardı toplamda %75 indirimle butun uriyi argeye vermiştim 42 den 49 yapmıştım ama yinede sana kalmış bir şey

5. Tek bir yönde ilerlemekten ziyade eşit şekilde ilerlemek daha iyi olacaktır. Hele benim gibi gelişmekte olan bi gemi için. Benim asıl önceliğim apis ve lf4 yönünde fakat onada imkanlar el vermiyor. Şimdilik bunlarla yetineceğim

6. Aegis gelismekte olan gemiler icin cok yararli deniyor fakat oyundaki oyuncularin cok buyuk bir geneli (ben de dahil) aegisi aliyor ve hangarda duruyor yine goli ile oynuyor bence apis lf4 arttir.Zeus parcalari cikar havoc sayini arttir.Aegis gereksiz

7. Aegis pismanliktir ne kadar can bassada golinin tadini asla vermez alirsin ama arkadasinda dedigi gibi hangarda bekler bi pala toplamada ise yariyor deposu iyi

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegis gemisini kredi ile alma imkanınız varsa Uridium harcamayın derim.

Uridiumlar ile geliştirme yapabilir yada anahtar alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

9. ZupawN

ZupawN User

Farklı bir öneri sunmak isterim. %60 indirimizle zeta açıp yapabilirsiniz. Zeta 1500-1800 gg arası açılıyor. 2000 gg üzerinden hesaplarsak, bir Zeta'yı açmak için 80 bin uridium harcayacaksınız. Kapı npcleriyle birlikte 50 bine yakın uridium 25-30 milyon kredi veriyor. 240bin uridiumunuzun olduğunu düşünürsek, en az 8 Zeta açabilirsiniz. 200 yeşil kutu anahtarı, 400 günlük dosyası, 200 milyon kredi ve havoç diroit tasarımı kazanma şansınız olacak. 400 günlük dosyası ve kapı açarken gelen günlük dosyaları ile 26 arge olursunuz. Kutuları Helix veya Zeus günlerinde açarak tasarım çıkarabilirsiniz. Veya Zetadan gelecek 200 milyon kredi, açık artırmadan tasarım alma konusunda size yardımcı olacaktır. Naçizane fikrimdir size. İyi oyunlar...

10. 320 k urim var. 4 tane zeta açarım zetadan gelecek olan 200 k uriden tekrar 2 zeta açarım. 2 zetadan gelen para ve bir öncekinden artan 40 k uri ile tekrar 1 zeta daha acıp gelen ve artan parayla 1 zeta daha acarım da yarın akşama kadar nasıl yetişir :D Toplamda 10 kapı oluyor buda 250 anahtar 500 günlük dosyası yapardı gerçekten güzel fikir 1 hafta önce olsaydı harıl harıl yapardım bunları ama yarın öğlene kadar indirim var ve okul da var

11. :( premium kodunu girmekte aceleci davrandım. Yarın sabah girseydim akşama kadar bitirirdim fakat yarın öğlen bitiyor indirim

12. ZupawN

ZupawN User

Her kapıyı yaptığınızda 25 bin ucb-100 veriyor. Seprom ve/veya promerium ile lazer ve roketinizi güçlendirerek çok hızlı bir şekilde yapabilirsiniz ;)

13. Aynı anda 4 zetayı haritaya yerleştirebilirmiyim

14. Ayni anda en fazla 2 Zeta Kapisi yerlestriebilirsinizOnerim indidirkm bitmeden hizlica yapmaniz

15. maaleef vaktim yok :( bu seferlik böyle olucak mecburen bidahaki sefer konuyu üzgün bi şekilde kapatabiliriz

16. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.