Aegismi Argemi Yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **~`aSaYiş~`** tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben Aegisle Arge arasında kaldım Ama sole dusunuyorum Aegisi alıyım sonra argeyı rahatlıkla yapabılrım dıye dusunuyorum

2. Kasılmanı kolaylaştıracağını düşünüyorsan aegis al.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Fikir almak istediğiniz konuları Yeni Başlıyanlar bölümüne açmalısınız.

Konunuza gelince,şu an kaç argesiniz.

Aegis gemisi kasılmakta olan gemiler için bulunmaz bir gemidir.

Keyifli Forumlar.

4. Şuan 17 argeyim

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Argenizi 24 yaptıktan sonra aegis almalısınız bana kalırsa.

İyi forumlar

6. senberk99

senberk99 User

Bence aegis kullanmayı sevicek misiniz o önemli severseniz aegis alın.Sonra sürekli zeta yapın havççlar fullenene kadar zaten argeniz 25-26 olacaktır.

7. Seviceğimi dusunuyorum :D Test Serverlarda kullanırken guzeldi Almak şimdiye nasıp oldu Bide dusuncelerın benımde aklıma yattı bende oyle dusunuyordum

8. senberk99

senberk99 User

Ben 17 argeydim 20 zeta 8 havoç buldum ve 26 argeyim...Apis ise 35 parçası açık duruyor...

9. Ben Zeta tamamlandı sayılır 1 parça kaldı bugun alıcam inşallah alınca giricem ilkte zaten %100 veriyor diye biliyorum aegisi alıncada full palada durup havoçları tamamlamak niyetim

10. senberk99

senberk99 User

Kesinlikle öyle yap kardeşim bence...Bu arada son parça için tekli tekli çarpan kullanarak öneririm...

11. ageis argesiz bir işe yaramaz dayanıklıgını argeden alır unutma bunu
    savaş arggesi 36 argede çok işe yarar

12. Tamam Herkeze Cevabı İçin Teşekur ederim cevabımı aldım konu kıtlenebılır

13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.