aegismi citadelmi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Spartalı-197 tarafından 9 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar konudada belirttiğim gibi gemi almayı dsunuyorum konuyu yanlış yere açmış olabilrim ilk konum kb gemimin ozellikleri söyle
    27 arge
    pet kami3, oto top.3, ham.3, kombo tamir3, düşman bulucu 3
    vip var
    bol x2 x3 var
    10 iris irisler ort. 3-4 sev
    elmas,kalp,güve,kıskaç var
    15 lf 4 5 tanesi 16 sev.
    2 havoc
    30 bo2
    43 lf 3
    ayrıca pettede 10 lf 3 takılı

önerilerin bekliyorum

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak konunuzu uygun bölüme yani yeni başlayanlara taşıdım.Tavsiye istediğiniz konuları bu bölüme açmalısınız.

Sorunuza da gelirsek kesinlikle aegis almalısınız.

İyi forumlar

3. Aegis alıp geceleri tek cubi kesmek senin için iyi olur.

4. cubi dönmek için citadel daha iyi olmazmı sonuçta çok fazla dp farkı var arada üstelik kamide oldugu için aeigsle zorlanmazmıyım vede forumda gordugum uzre ekipman fena değilse citadel iyidri gibi şeyler yazıyordu

5. Merhaba ,

Genel olarak özellik bakımından Aegis kasılmak ve kapı yapmak için çok uygundur. Kalkan yenileme , DP tamir birimi ve Darbe puanı yükleme gibi yetenekleri var.

İyi forumlar.

6. andermo83

andermo83 User

20 bo2 16 lvl citadel de gemide agır konfi 450k dp oluyor elmas ile 500k dp oluyor cubikon rahat dönüyorum seri seri hemde sab x2 şeklinde sadece 4. cubiden sonra 1 kere combo gemi basıyorum sonra devam ;) karar senin aegis hiç kullanmadım gibi bişi sadece 5-2 görevlerinde gurupca kami atınca can gittiği için kullandıgım bir gemi aegis :) onun dısında citadel goli pusat kombisini kullanıyorum ;) karar senin

7. gerçekten kafam karıştı şu an :D birisi aegis al diyor biri citadel kesin bir açıklama yapabilecek arkadaş yokmu yav

8. Citadel açık hedeftir düşmanın iştahın kabartır. Aegiste düşman kamufle bozduğunda kaçma ihtimalin var ama citadelde savaş yada öl sen bilirsin :)

9. Lapseki

Lapseki User

Aegis al pişman olmasın bende bütün gemi ve tasarımlar var katılmak için aegis idealdir

10. sağolasınız beyler karararımı verdim aegis alıcam fakat son bir soru sorayım gemi tasarımları yok bende gemi tasarımımı alsam aegismi

11. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Aegis alın ve aegisin tasarımlarını alın.Şimdilik tecrübe ve şeref tasarımları dışında goliath tasarımlarının işinize yarayacağını düşünmüyorum.

Keyifli forumlar.

12. coder545

coder545 User

citadel zevk icin alisveristen alinir 2 3 gun oynanip depoya kaldirilir ben citadeli sadece skylabdan hammadde atmak icin kullaniyorum.2 aegis grup olup x1 le cubi donersiniz

13. aynen aegis mantıklı gibi o halde aegis alayım yardımlarınız için sağolun tekrardan

14. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yardım eden arkadaşlara teşekkürler.

Sorunuz hakkında karar verdiğiniz için kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.