Afk Kalma sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve stratejikafa tarafından 24 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumdan araştırdım 10-20dk arasında bağlantı kopuyor diyolar hareketsiz kalınca ama bende 1dk sürüyor bazende portaldayken 10dk açık kalıyor anlamadım neden portalda değilken 1 dk hangardan birşey alınca hemen gidiyor tarayıcım chrome hareketsiz kalıp bağlantı kopana kadar yağ gibi tekrar bağlanınca acayip donuyor sekmeyi kapatıp tekrar açtığımda geri düzeliyor bu sorunlar chromedan en azından darkorbit için vazgeçmeme neden olacak hareketsiz bağlantı süresinin farklı tarayıcılarda değişebileceğini okudum sizden ricam oyun oynarken kasmayan ve hareketsiz kalınca benimde 10-20 dk bağlantı koparmayan bir tarayıcı tavsiye etmeniz tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler :)

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Tarayıcınız ile alakalıdır.

Fakat hangi tarayıcıda ne kadar bilemiyorum :D

İyi forumlar

3. bağlantı kopma ile ilgili bi sorun bende yok porta bırakıyom gemiyi yemek yeyip sigara içip geliyom yarım saat bekliyo bağlantı kopmadan. oyunda kasmadan oynamak için bi çok tarayıcı denedim en rahat oynatan ve en yüksek fps veren firefox. ama firefox a kesinlikle eklenti falan kurma

4. Peki chrome da bağlantı kopuyor muydu bunun tarayıcıyla alakası var mı sence

5. ReDPuMa

ReDPuMa User

Darkorbitin Sponsoru mudur bilmem ama Darkorbitte Yandex öneriliyor. Bana soracak olursan indirip bi dene derim arkadasimizin da belirtigi gibi Firefox da iyidir.

6. Yandex ve firefox deneyeceğim tanınmayan tarayıcılarada güvenmiyorum gizlilik açısından

7. Aliens

Aliens User

Maxthon bu konuda daha iyidir. Chrome zaten oynamayınız. Onun dışında diğer tarayııcılar da süre standarttır. Birde Opera uzun süre o ekran açık kaldığı sürece bağlantıyı koparmaz.

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

maxthonda da acik kaliyor,birde hareketsizken havada dur secenegi isaretli olmali galiba.

takemyhard bunu beğendi.
  9. ÇİZGİ

ÇİZGİ User

Merhaba,

Aslında hareketsiz kalınca geminizin bağlantıdan düşmesi daha iyidir. Bunun sebebi kullanmadığınız halde kotanızın azalmasını engellemek

ve ping sorununu bir nebze azaltmaktır.

İyi forumlar.

10. Aliens

Aliens User

Ben bunları zate biliyorum. Arkadaşımız sorduğu için yardımcı oldum. Ama nazik bilgilendirmeniz için size ayrıca teşekkür ederim.

ÇİZGİ bunu beğendi.
  11. uzun zamandır chrome kullanmıyorum. çünkü chrome çok fazla ram tüketiyor oyunda kasma da buna oranla artıyor. firefox da youtube den müzik açıyorum oyun oynarken kasma yapmıyor yinede. bi dene

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.