Agatus Kırılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-__ARMAGEDDON__-* tarafından 29 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu akikleri kasmanın hiç mi kolay yolu yok? Az önce 1 tane boss kesme şansı yakaladım ondan da 146 tane akik düştü. Kesmeyi bırak göremiyorum bile bossu. Düşmanlarla uğraşmaktan etkinlik yapılmıyor, yapılsa bile akik düşmüyor. Pet modülüne 10k akik istiyor. İmkansız ki. Nasıl yapayım ben onu.

2. Richie

Richie User

Kaç tane pro lazerin var ? Kaç tane bo3 var ? hangi gemilere sahipsin ? Ne kadar cc cephanen var ? Yani orta seviye bir gemiysen dp link alıp milyonlarını pete vermek zorunda kalacaksın. Onun haricinde dp link hiç bir işine yaramaz.

Themis. bunu beğendi.
  3. full pro gemim var geçen eventte aynısını düşünüp erkenden salmıştım etkinliği bu defa direk çift destek çekip seri seri x8 haritalarını gezdim vega yeteneği seprom çift hasar vs fulldü her şeyim ve cc rsb sıktım 3 saatlik desteğin 40 dakikası vardı dp linki almıştım sabahta biraz daha takıldım desteksiz şimdide solace hız aldım sandığınız kadar zor değil siz kolaya alışmışsınız

BelongDemirhan bunu beğendi.
  4. etkinlik tarifleri ne zaman güncellenecek bugün bitince etkinlik bitiyor bugn bitse bile tarifler birleştire gelirmi ?

5. sana kolay olmuş haklısın

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bir çok arkadaşımızın da dediği gibi Vengeance gemisini donatıp Çifte destekler + Seprom + CC-C lazeri ile birlikte çok çok rahat bir şekilde akik kazanabilirsiniz.

İyi forumlar.