Agatus NPC'si Mayın Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve necross tarafından 8 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. necross

necross User

Oyunda yeniyim daha 6 levelim gemimde çok eksikler var VRU şirketindeyim agatus etkinliği şuan oyun oynatmıyor npclerden çıkan mayınlar sürekli olarak patlamama yol açıyor. Bu mayınların azaltılması yada hasarının azalması yeni başlayanlar için iyi olacaktır. Raporlanırsa mutlu olurum.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Etkinlik süresince Agatus NPC'lerinden uzak durmanız sizin için yararlı olacaktır. Ancak erken seviye haritalarında bulunan NPC'lerin daha az hasar vermesi ve mayınların da Darbe Puanına bağlı olarak hasar verdiğini düşünürsek; dikkatli davranmanız en iyi çözüm yollarından birisi olacaktır.

İyi Forumlar.

3. goliat0

goliat0 User

İyide bi 3-3 e git gör moderatörüm her yer mayınlı adım başına mayın var hareket edemiyoruz.

4. Genel olarak haritalarda çok mayın var halen iyi mi kötü mü bilemiyorum.

5. Esenlikler.
    Maalesef bu agatus kırılması etkinliğinin özelliklerinden biridir.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  6. emperyan

emperyan User

Ya tamam mesela agatusun X - 5 ve üzerinde çok mayın olsun ama diğerlerinde az olsun çok gördüm bu gün patr patır gidiyor adamlar...

7. resmen etkinlik bitene kadar haritalara çıkmayın diyorsunuz yani güzel çözüm eksik olmayın allah sizi başımızdan eksik etmesin.

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Böyle bir durum belirttiğimi zannetmiyorum? NPC'den uzak durmanız yeterli olacaktır. Haritada belirtilen NPC'yi kesen oyuncular mayınların çoğunu temizlemektedir. Darbe puanlarının min 104.000 olduğunu düşünürsek sizi patlatması düşük ihtimalin de altındadır.
    İncelenmesi adına server belirtir misiniz?

İyi Forumlar.

9. goliat0

goliat0 User

İncelenmesi adına server belirtir misiniz?
    TR-1 Serveri , moderatörüm tutupta haritaya gidip burda fazla mayın yok demek saçma olacaktır bunu sizinde bildiğinizi var sayıyorum , o yüzden genel olarak bir inceleme yapılırsa sevinirim oradaki npclerin kolay yok edilip "Agatus" un sıkça çıktığını ve sıkça çıkan agatusun bıraktığı mayının X-8 haritasındaki mayın ile aynı hasarı vermesi yada aynı sayıda çıkması durumunu incelemenizi istiyoruz aslında.

10. Böyle bir durumu bildirmiş olsam bana torpil yapıp farklı muamelemi yapacaktınız sayın fm hazır bildirilmiş işte
    en başta vermeniz gereken yanıtı en sonda verip bana verdiğiniz cevapla tekrar başa dönmüşsünüz bende bildireyim baride bakalım bana ne yanıt vereceksiniz.
    haritalarda agatusun bıraktığı mayınlar canımızı yakıyor sayın yetkililer durumu bir raporlasanızda böyle gereksi davranışlar sergilemekten vaz geçse bu yaratık olmazmı 21.ci yüzyıldayız tamamda yaratığında bukadar mayın bırakması akıl işi değil.
    Bu arada tüm serverlerde durum aynıdır.

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Haritaları tek tek inceleyen bir oyuncu olarak; hiçbir haritada böyle bir durumun mümkün olmadığı gözlemi ile birlikte: varsa geri bildiriminiz dinlemek isterim. Ancak olmayan veya olası olmayan bir durum hakkında bu denli kesinlik bildirmenin yanlış olacağını düşünüyorum. En başta vermem gereken yanıt belirtilen yanıttır. Oyuncunun ısrarı incelenmesi ile birlikte geri dönüş yapılması daha sağlıklı olur. Bu şekilde konu kilitlenebilir. Merkez Ekip tarafından hazırlanan ve ödüllerinin değerli olan bir NPC'nin mayın bırakması bence oldukça doğal bir durum ki etkinlik içeriği zaten bu şekildedir.
    NPC'nin bırakmış olduğu mayın standarttır. Ancak NPC özellikleri haritalarda farklılık göstermektedir(ödül içeriği dahil)

Tekrardan belirtmek isterim ki bir haritada "hareket edemiyoruz, mayınlar her yerde" sorunu mevcut ise sunucu ve harita belirtiniz.

İYi Forumlar.

12. necross

necross User

Moderatörüm TR-1 SERVERİ 3-3 HARİTASI

13. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Hemen inceliyorum.

İyi Forumlar.

14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Tekrardan Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz Sunucunun 3-3 haritasında neredeyse Spinel NPC'sini kesen oyuncu olmadığından dolayı; Agatus NPC'sinin diğer haritalara oranla çıkması daha uzun zaman almaktadır ve haritada mayın yok denecek kadar azdır.
    Bulunan mayınlar da tek tük olduğundan dolayı sorun yaratmamaktadır. Lütfen hatalı raporlamalar yapmayınız.

İyi Forumlar.

15. necross

necross User

Moderatörüm güldürme beni al sana bide şöyle bi foto atam 3-3 cörtledi özellikle diğer sekmeleri açık bıraktım gemiyi görün diye.
    Yanlış raporlamalar diyorsunuzda "goliat0" ın dediğini bi okuyun adam nasıl incelenmesi gerektiğini söylüyor "Moderatörüm tutupta haritaya gidip burda fazla mayın yok demek saçma olacaktır bunu sizinde bildiğinizi var sayıyorum , o yüzden genel olarak bir inceleme yapılırsa sevinirim oradaki npclerin kolay yok edilip "Agatus" un sıkça çıktığını ve sıkça çıkan agatusun bıraktığı mayının X-8 haritasındaki mayın ile aynı hasarı vermesi yada aynı sayıda çıkması durumunu incelemenizi istiyoruz aslında. "
    Siz bide gelip diyorsunuz ki yanlış raporlamalar yapmayın , ne haliniz varsa görün o zaman nediyelim artık diğer sorunlar çözülmüyor bari bunlar çözülsün diye uğraşıyoruz , ceza vereceksenizde verin yazdıklarımdan dolayı ama bu dediklerim oyun içinde olan şeyler .
    Kolay gelsin...

16. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yaşanan sorun mayın sorunu değil öncelikle. Agatus NPC'sinin imha edildikten sonra Spinelus NPC'lerinin yok olmaması sorunudur. Yapmış olduğunuz geri bildirim raporu yanlıştır. Bu sorun raporlanmıştır. Haritada mayın yönünden yaşanan sorun bulunmamaktadır.

İyi Forumlar

17. yani siz isterseniz raporluyor istemezseniz raporlamıyorsunuz bu sizin taktirinizde peki nediyelim mekan sizin yapacak birşey yok mekan sahibi ne derse o olur.

18. necross

necross User

N/A ne kadar haklı bir cevap verdiniz moderatörüm kimsenin kalbi kırılmadan kilitleyin hatta silin gitsin :D

19. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bulunmuş olduğumuz konumda gönül rızası ile çalışsakta; isteğimize bağlı olarak işler yürümüyor. Mekan bizim değil bizler burada misafiriz yardımcı olamk için burdayız.
    Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.