Agatus Ve Birleştir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FİŞEKGERİDÖNDÜ tarafından 18 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gemide yoksa birleştirilmeli mi ?

1. evet

81,8%
  2. hayır

18,2%
  1. Merhabalar,
    Agatusta bildiğinz gibi dp link geldi.Daha önce birleştirmiştim fakat yanlışlıkla sattım ve tekrardan alayım dedim fakat karşıma birkez birleştirilebilir yazıyor.Ölümsüz birliktede VB lazerinde olduğu gibi bir sorun var sanırım.
    Gemimde olmamasına rağmen malesef tekrar alamıyorum.Bunu sadece benim yaşadığımı düşünmüyorum.

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

bu genel olarak var sanırım bende de var agatus ilk geldiği zamanlarda aldığım dp link modülü halan daha alınmış olarak gözüküyor sanırım merkez ekip fazlası zarar elindekinin kıymetini bil diyip 1 tane veriyor :D

3. oben

oben User

aynı sorunu yaşayan bir arkadaş daha vardı oda açmıştı konuyu ikisi bir işlese daha iyi olur en azından destek olur.

militaryship-3 bunu beğendi.
  4. haklısın kardeşim bi arkadaşa da olmuştu bakıp çıktık :)

5. Herkeste olması ve sizin ufak bir hatanız yüzünden artık sahip olamamanız kesinlikle büyük dezavantaj. Umarım tekrar alabilirsiniz. Haklısınız

6. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Agatus etkinlikleri boyunca birleştire gelen birleştirme planları sadece 1 kez birleştirilebilir ve hepsi oyun süreniz boyunca aynı şekilde devam etmektedir. Bu bir sorun değildir.

İyi Forumlar.

7. Hocam agatus sürekli değişiyor.kaç aydır sadece agatusa geliyor modül.Başka etkinliklere gelse tamam.VB lazeri gibi alınamadı ilk,sonradan düzelttiniz.Bu da böyle yanlışlık yapanlar gibi tekrar olsa çok güzel olur.Gemide yoksa birleştirme gibi azami sayıda sahipsiniz gibi.
    Bu durumu raporlar mısınız.Birde başka etkinliklere savaş bileti gibi koyarmayı da raporlar mısınız. Teşekkürler

8. Aynı durumu yaşayan biri daha vardı , o da forumda konu açmıştı ve yanlış hatırlamıyorsam bu durumu merkez ekibe iletmişlerdi , sonuç olarak bunun bir hata olmadığı söylenmişti . Bu yüzden değiştireceklerini sanmıyorum . O arkadaş baya uğraşmıştı :)